Ogólnie o CS 1.6/CZ - Cel-Shaded Counter Strike Pack
.:Solid_Snake:. - Sob 26 Cze, 2004 21:10 Temat postu: Cel-Shaded Counter Strike Pack Witam! Pamietacie tak± grę jak "XIII" Nie wiem jak wam, ale mi przypadła ona do gustu. Miedzy innymi ze wzgledu na specyficzny rodzaj grafiki nazywany Cel-Shadeing. Jest on zadko uzywany w grach, ale wyglada czadowo, szczegolnie dla ludzi lubiacych komiksy. Oto skiny ktore wlasnie sa zrobione w ten sposob.
Oto linki do downloadu
Skiny postaci --> Klick
Skiny broni --> Klick
AdAMoS - Sob 17 Wrz, 2005 13:49
A czy przypadkiem nie dostanie sie bana na serwerach z Sound check'iem ?. Raczej tak i tak wole sie nie bawic w takie rozne bajery, skiny,modele itp. Po co to komu ? Tylko przeszkadza w grze.
Anonymous - Sob 17 Wrz, 2005 14:09
No słuchajcie sie Adamosa do 1 cziter na forum i wie co mówi przecież tyle lat obeszedł sie bez bana za haxy
AdAMoS - Sob 17 Wrz, 2005 15:25
Bede modny:
Dobre, SiD nie zrozum mnie zle, ja chce dobrze dla ludzi
.:Solid_Snake:. - Sob 17 Wrz, 2005 18:49
AdAMoS napisał/a: | A czy przypadkiem nie dostanie sie bana na serwerach z Sound check'iem ?. Raczej tak i tak wole sie nie bawic w takie rozne bajery, skiny,modele itp. Po co to komu ? Tylko przeszkadza w grze. |
Nikt nie każe Ci instalować dĽwięków. A bajer jest bo np niektórzy lubi± tak± grafikę jak np w grze XIII. Brakuje, że przy wybuchu granatu pokazuje się dymek z napisem "KABOOOM!"
nappy - Nie 18 Wrz, 2005 21:44
.:Solid_Snake:. napisał/a: | AdAMoS napisał/a: | A czy przypadkiem nie dostanie sie bana na serwerach z Sound check'iem ?. Raczej tak i tak wole sie nie bawic w takie rozne bajery, skiny,modele itp. Po co to komu ? Tylko przeszkadza w grze. |
Nikt nie każe Ci instalować dĽwięków. A bajer jest bo np niektórzy lubi± tak± grafikę jak np w grze XIII. Brakuje, że przy wybuchu granatu pokazuje się dymek z napisem "KABOOOM!" |
łoj solid solid SoundCheck sprawdza i modele, i dĽwięki
koJOt - Pon 19 Wrz, 2005 10:19 Temat postu: folder A mozecie jeszcze napisac gdzie to wszystko wrzucic?? przeszukalem moj folder steam pare razy i nie moge znalezc starych skinow zeby podmienic:)
.:Solid_Snake:. - Pon 19 Wrz, 2005 11:00
nappy napisał/a: | .:Solid_Snake:. napisał/a: | AdAMoS napisał/a: | A czy przypadkiem nie dostanie sie bana na serwerach z Sound check'iem ?. Raczej tak i tak wole sie nie bawic w takie rozne bajery, skiny,modele itp. Po co to komu ? Tylko przeszkadza w grze. |
Nikt nie każe Ci instalować dĽwięków. A bajer jest bo np niektórzy lubi± tak± grafikę jak np w grze XIII. Brakuje, że przy wybuchu granatu pokazuje się dymek z napisem "KABOOOM!" |
łoj solid solid SoundCheck sprawdza i modele, i dĽwięki |
Kurde, a ja na serwach z SC tylko wył±czałem dĽwięk z podmianek i mogłem grac...
koJOt - Pon 19 Wrz, 2005 13:54
Ale dowiem sie gdzie to wrzucic?? bo nie moge zlokalizowac odpowiedniego folderu.. nie wiem dlaczego... a tak wlasciwie co wam z tymi babanami??!!
DOBRA JUZ SIE SAM DOWIEDZIALEM
|
|
|