CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - MAPKI
ritarded l. - Pon 03 Sty, 2005 23:22 Temat postu: MAPKIten temat dosyc glosno i czesto przewala sie po tym forum
postanowilem dac zbiorczy topik w ktorym kazdy sie moze wypowiedziec jakie mapy chce / nie chce i jakie sa szanse na dodanie ich do mappacku.
goraco zapraszam do udzialu w sondzie jacO - Pon 03 Sty, 2005 23:43 aim_map
fy_iceworld
;o ? aimy na TP , ok ale sam ustalasz strefy :S.:Solid_Snake:. - Wto 04 Sty, 2005 00:00
jacO napisał/a:
aim_map
fy_iceworld
;o ? aimy na TP , ok ale sam ustalasz strefy :S
Usunięte z ankiety. Te mapy są i mozna je sobie sciągnąć ale są baaaaaaardzo żadko odpalane i na baaaaardzooo specialne okazje. A jak juz jest taka okazja to nikt nie ma tej mapki. A ze są typowo deatchmachowe to dziekujemy im.ljm - Wto 04 Sty, 2005 07:43 SS ale mogli byscie dac jakies aimy na CW :> bo serwer bardzo piknie smiga i jestem czestym gosciem i pocwiczyc lepsze banie tez by sie przydalo na jakim aimie !!.:Solid_Snake:. - Wto 04 Sty, 2005 10:48 SS to ja nie jestem. Nie kojazy mi sie to za dobrze. Jak chcesz pisac skrtem to "solid" Co do map to wrzucim. Ale na CW. Pamietaj jednak ze jak jestes stalym bywalcem to lepiej zeby podczas rezerwacji
mientus: SS - oj solid rozgryźli cie
Solid: To ty jesteś oberkapo w takim razie ljm - Wto 04 Sty, 2005 10:57 no podczas rezerwacji, jacus rezerwuje Wish - Wto 04 Sty, 2005 11:22 No na treningach przydalo by sie troche pobaiwic troche celnosci. Solid jak bys sie zgodzil do odezwij sie to podesle ci aim_map_pack NEb. - Wto 04 Sty, 2005 11:44 de_cpl_strike...ritarded l. - Wto 04 Sty, 2005 19:02 nie znam ale jak podobna do milla lub fire'a to ja poprosze bbl` - Wto 04 Sty, 2005 19:10 Ja jestem za de_sunny, albo cpl_strike