CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - de_sunny
nowik - Sob 08 Sty, 2005 14:03 Temat postu: de_sunnyH@ prosze zróbcie coś bo serwer nie ładuje tej mapy. Za każdyma razem wywala wszystkich i trzeba się logować ponownie ale na dusta2 a nie na sunny ;/Anonymous - Sob 08 Sty, 2005 14:48 przerabialiśmy na Sulku wczorej tą mapę i moim zdaniem to żadna rewelacja, mała, kręta, ogólnie zamotana no i oczy bąlą od jaskrawych kol.
2'krotne vote na dodanie jej do mappacka nie przeszło
Osobiście wolałbym widzieć w to miejsce de_vertigo, ale to moje spojżenie na świat map, którego nie narzucam bbl` - Sob 08 Sty, 2005 15:09 eeeee tam gringo ... de_sunny r0x nowik - Sob 08 Sty, 2005 15:47 hehe Gringo trzeba próbować wszystkiego więc de_sunny teraz a później coś innego.
p.s. jeżeli mapa się nazywa sunny to musi tam być jasno .:Solid_Snake:. - Sob 08 Sty, 2005 16:42 Problem fixed.
Mapa naprawde wypas. Ludzie grali bardzo chętnie. Szybko sie zapamietuje co gdzie i jak. Polecam sie wbijac na serw gdy ona jest. Ale prosze ja ciagnąc z www bo tak to są lagi na serwie.shch0ta - Sob 08 Sty, 2005 18:08 CHWAŁA WAM ZA TO !!
Nareszcie! Ja jescze do końca nie ogarniam tej mapy ale myśle że będzie spox...
jescze raz thnx !NEb. - Nie 09 Sty, 2005 00:24 Hmm.. ja bym jeszcze preferowal dodanei mapki de_cpl_strike... H@ itp. wescie na rozpatrzenei te mapke // pozdroritarded l. - Nie 09 Sty, 2005 10:38 mapa dla kłejkerów
zwłaszcza jak nie ma stref Anonymous - Pon 10 Sty, 2005 01:00
el.GrinGo napisał/a:
2'krotne vote na dodanie jej do mappacka nie przeszło
zauważ tylko, że żeby jakiś vote przeszedł jako "tak" to musi za ta opcją popwoedzić się nie większość a 60% (jeśli dobrze pamiętam) nappy - Pon 10 Sty, 2005 19:02 Może i mapa fajna ale... wbiłem dzisiaj na serwer pograliśmy jedną mape i zmiana na sunny... zassałem z serwerka i? I biegałem po mapie samemu A Wcześniej było jakies 10-14 osób na serwku. Dopiero gdy ktoś się dołączył to zvotowaliśmy, ale i tak wszystkich wywiało :D:D Po prostu nikomu niechce się wchodzić na www/zasysać mapy, a i z serwerka trwa to dosyć długo (bodaj 6 minut u mnie). Niemam nic przeciwko tej mapie, ale lepiej jest dawać mniejsze i "szybsze" mapy (Wbrew pozorom na serwku TP też powinna lecieć co 3-4 mapki, jakaś która pozwala się "wyszaleć" .