CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - prośba o admina (jatokor)
jatokor - Nie 09 Sty, 2005 14:15 Temat postu: prośba o admina (jatokor)- Imię : Jarek
- Nick : jatokor.PL
- Klan (Jeśli posiadasz...) : nie posiadam
- E-Mail : jatokor@poczta.onet.pl
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ : GG : 7931907
- WonID / SteamID / Adres IP : Steam ID: STEAM_0:1:3076274
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało... : teoretycznie tu 62.75.163.137:27015
Tak motywowałem prośbę o admina ostatnim razem
Cytat:
- dlaczego na bydzi hmmm dlatego że od kąd liqs mi o niej powiedział to gram na niej dość dużo (czasami jeszcze na sulku ), po nie udolnym początku na serwerze nauczyłem sie regulminu TP i stref i teraz tego przestrzegam. Pisze bo juz liqs chyb anie wytrzymuje jak go zadręczam tą prośbą
no po za tym że podtrzymuje tamto to naprawdę dużo czasu gram na bydzi, przestrzegam regulaminu no miło by było tym razem abyście nie odrzucili prosby
Gość bądź na TAK
Gość jak jesteś na TAK to DANKE
ritarded l. - Nie 09 Sty, 2005 17:08 ja jestem na tak
gra dobrze wg tp i zwalcza raszeoofbbl` - Nie 09 Sty, 2005 17:57 Jestem na TAKpiNwin^ - Nie 09 Sty, 2005 18:21 Oczywiście, że jestem na TAK, spoko koleś, dobrze się znim gra, jak ktoś raszuje pisze nie raszuj czy coś takiego, gra w godzinach wieczrnych w dniach powszednich i by się przydał taki ktoś, bo jak ja gram to i on ^^.nowik - Nie 09 Sty, 2005 18:35 ok no to teraz ja jestem na takjatokor - Nie 09 Sty, 2005 18:43
piNwin^ napisał/a:
Oczywiście, że jestem na TAK, spoko koleś, dobrze się znim gra, jak ktoś raszuje pisze nie raszuj czy coś takiego, gra w godzinach wieczrnych w dniach powszednich i by się przydał taki ktoś, bo jak ja gram to i on ^^.
ee a weekendy nie gram :?:NEb. - Nie 09 Sty, 2005 21:02 Nie...jatokor - Nie 09 Sty, 2005 21:09
NEb. napisał/a:
Nie...
nie... gram w weekendy czy jesteś na nie piNwin^ - Nie 09 Sty, 2005 21:45 NEb chyba jest na nie jak zwykle, na mnie nie na Ciebie, dopóki niedostaniesz adma to niezmieni swojego zdania Ronin - Pon 10 Sty, 2005 10:19 Jesli Admin na Bydzie jestem na TAK , jesli na sulek jestem na NIE!!
Pozdrawiam