Pro¶by i propozycje - Big Prozba KoLeS'a
KoLeS - Wto 18 Sty, 2005 20:27 Temat postu: Big Prozba KoLeS'a Chcialbym miec adma Mialem admina na starej bydzi chcialbym miec i tutaj czesto sie zdaza za adminow nie ma a ja bardzo czesto jestem.. informacje o mnie
Imie : Seba
Miasto : Warszawa
Nick : KoLeS
Klan : [TCA] (jako rekrot - moze niedlugo nie )
Prozbe motywuje checia pozadku na serverze
Dziekuje i Pozdrawiam
nowik - Wto 18 Sty, 2005 20:58
hmmm niestety ale jestem na nie. Raz Cię widziałem na serwku i nie pamiętam czy przestrzegałe¶ regulaminu ale raczej tak bo kicka nie dostałe¶
Anonymous - Wto 18 Sty, 2005 21:01
Na Sulku Cie nie widzialem jeszcze, na Bydzi raz, na forum jestes od 2 dni Jak najbardziej na NIE
.:Solid_Snake:. - Wto 18 Sty, 2005 21:04
sp!d3R napisał/a: | Na Sulku Cie nie widzialem jeszcze, na Bydzi raz, na forum jestes od 2 dni Jak najbardziej na NIE | On chciał chyba na bydzi, ale mu sie działy pomerdały
KoLeS - Wto 18 Sty, 2005 21:19
nowik napisał/a: | hmmm niestety ale jestem na nie. Raz Cię widziałem na serwku i nie pamiętam czy przestrzegałe¶ regulaminu ale raczej tak bo kicka nie dostałe¶ | ]
n/c gran na bydzi on ponad 2 tygodni gram codzeinie mam 2 nicki KoLeS i Error666 a kicka nie dostalem nigdy jeszcze to po 1 a po 2 nigdy nie zaraszowalem a jak nie pamietasz to nie mow
.:Solid_Snake:. napisał/a: | sp!d3R napisał/a: | Na Sulku Cie nie widzialem jeszcze, na Bydzi raz, na forum jestes od 2 dni Jak najbardziej na NIE | On chciał chyba na bydzi, ale mu sie działy pomerdały |
ta na bydzi chcialem bede wdzieczny jak ktos przezusnie temat soorka zakrecilem sie
pozatym bylem adminem na starej bydzi i jakos tak nie bylo zastrzezeni a wy nawet tam nie graliscie ...
Anonymous - Wto 18 Sty, 2005 21:41
Narazie NIE... powód ci inni napisali
EOT
|
|
|