To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - [PROPOZYCJA] amx_swear_filter // przeklinanie.

nappy - Pon 24 Sty, 2005 10:54
Temat postu: [PROPOZYCJA] amx_swear_filter // przeklinanie.
No właśnie... coraz częściej na serwerze widzimy wyzwiska, bluzgi i co tam jeszcze chcecie. Proponuje zalożyć tego plugina (download - klik) Polega on na 'zamienieniu' tekstu z przekleństwem na np. 'Ale jestem głupi - tylko przeklinam!'. Teraz mamy kary 'majątkowe' ale gdy zostanie kolesiowi mało kasy - to i tak mu nic nieszkodzi. Ten plugin chyba starczyłby do 'powstrzymania' bluzgaczy na serwerku.

Kod:

Instalacja
Ściągnięty i rozpakowany plik swear_filter.amx Wklej do folderu plugins (addons/amx/plugins)
W pliku plugins.ini dopisz linijkę
swear_filter.amx
Następnie otwórz notatnik, wpisz tam przekleństwa Jedno pod drugim i zapisz jako wordlist.ini w folderze amx (addons/amx)
Jeszcze tylko w pliki modules.ini (addons/amx)
Wyszukaj linijkę:
;addons/amx/dlls/fun_mm.dll
I usuń komentarz ";"

Instalacja jak i Download - by Mod-Cs

//update//

I prosze! Niech ktoś z adminów gra rano!!! Bo to co się na serwku dzieje w chwili kiedy to pisze to... żal po prostu.

Anonymous - Pon 24 Sty, 2005 11:17

nappy ten plugin jest zainstalowany, tylko przeklenstwa zamienia na "***" a nie to co napisales :) kwestia zamiany tekstu
m4rsik - Pon 24 Sty, 2005 11:22

a dla mnie się podoba plugin ktory jest na cspl1 który automatycznie banuje na 5 min ... chyba lepsze rozwiązanie ... tylko nie wiem co to za plugin
nappy - Pon 24 Sty, 2005 11:30

hmmm m4rsik też racja...

A co do adminów - grajcie rano prosze :( Ja składałem prośbe i odrzucono... a gram zawsze rano :/ Więc teraz zróbcie coś z tym :(

bbl` - Pon 24 Sty, 2005 14:11

Napy rano to ja mam SQL :P . Ewentualnie w weekend :)
nappy - Pon 24 Sty, 2005 14:21

Ja właśnie rano moge... bo mam indywidualne ;) , tylko co mi po straszeniu po raz n'ty ludzi, że nagrywam demo... ;/
jatokor - Pon 24 Sty, 2005 16:37

hehe no to z banem za przekleństwa to bardzo dobra sprawa i jeszcze trzeba by było zrobić bo ludzie czasem zamiast przekleństwa piszą prze.kleństwo :P z "." w środku takie zeczy też by można było uwzględnić
s! - Nie 30 Sty, 2005 00:09

Ja jestem nocnym struzem. A wiec strzezcie sie !! ! :D