CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // piNwin^
piNwin^ - Sob 05 Lut, 2005 20:25 Temat postu: Prośba o admina // piNwin^Imie - Maciek
Nick - piNwin^
Klan - Rest.Ar.T. ; #neutrOns
E-mail - admin@pinwin.info
GG - 1808195
Wiek - 19
Steam ID - STEAM_0:1:3900376
Posiadałem na jednym serwerze HA i na drugim Adma.
Składam prośbę, ponieważ gram od 1 grudnia, systematycznie gram. Lubię grać na tym serwie, bo spoko są kolesie, miła atmosfera, mili admini .
EDIT:
Składam 2 prośbę, ponieważ gram już troche troche więcej niż połtora miesiąca, każdy mnie zna, wogule spoko atmosferka, fajnie się gra, spoko ludzie. Bez wazeliny
EDIT 2:
Mam nadzieje, że mnie przyjmeicie w swe szeregi, w ostatnich dniach mam na bydzi lagi, możliwe, że jest to spowodowanie telstenu, ale nie wiadomo, postaram się naprawić to w najbliższym czasie Nie wiem czy to ma znaczenie, dostałem na forum range moderatora i jestem adminem bydzi CW.
Pozdrawiamjatokor - Sob 05 Lut, 2005 20:37 o course YES
UZASADNIENIE:
dobrze się gra z pinwinem, wprowadza on miłą atmosferkę na serwerq bbl` - Sob 05 Lut, 2005 20:48 Jestem na TAK.
Uzasadnienie:
Spoko sie z nim gra i spora pomaga adminą w wylapywaniu raszerów itp.B_S_E - Sob 05 Lut, 2005 20:51 1.5 miesiaca WOW Naprawde dlugo *G* - Sob 05 Lut, 2005 20:56 tak
bo piNwin jest mily dba o porzadek na servie i fajnie sie z nim gra Anonymous - Sob 05 Lut, 2005 21:13 nie, poniewaz niektore prosby sa jeszcze nie rozpatrzone i kolega skladal prosbe zaledwie 2 tygodnie temu, ktora nie zostala przyjeta, wiec wydaje mi sie, ze to troche malo czasu minelo....jatokor - Sob 05 Lut, 2005 21:19
B_S_E napisał/a:
1.5 miesiaca WOW Naprawde dlugo
no właściwie to żeczywiście dość krótkopiNwin^ - Sob 05 Lut, 2005 21:48
jatokor.pl napisał/a:
B_S_E napisał/a:
1.5 miesiaca WOW Naprawde dlugo
no właściwie to żeczywiście dość krótko
Jatokor, a ty ile grasz ?jatokor - Sob 05 Lut, 2005 21:56 od początku dokładnie od tego dnia w którym serwer zastartował jeszcze jak nie było go na cs-fusionsidney - Sob 05 Lut, 2005 23:51 na tak