CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - RASZE
_JFK_ - Śro 23 Mar, 2005 11:32 Temat postu: RASZEWitam
Problem jest znany ale strasznie denerwujący, mianowicie jeżeli nie ma admina część oszołomów raszuje perfidnie. Jest to serwer Tp. A zwróć takiemu uwage, to ci będzie mówił że grać nie umiesz i cię wyzywa. Ok nie ma admina umawiamy sie ze gramy na FFA i jest oki, bo wiesz ze mozesz sie spodziewać gościa wszędzie, inna taktyka. Ale wiekszość nie raszuje, a taki jeden czy drugi potrafi posuc całą zabawę.
No to wtedy sie prosi kolegów z jego drużyny o zvotowanie, no to zrobi to 2 czy 3 graczy reszta jakby głucha.
Co proponuję, nie wiem czy było już to poruszane, szukałem ale nie znalazłm.
Strefy raszu. Specjalne pluginy, które zabijają raszera w odpowiednich miejscach zanim ustalony czas nie minie. Troszkę z tym roboty pewnie jest, ale map nie jest dużo, więc dla zdolnego admina nie powinno to stanowić problemu.
Czekam na opinie.
2 sprawa to tak na marginesie. WYLUZUJCIE troszeczkę. Czasami jak się gościa ze swojego teamu postrzeli to płacze jak by mu się rodziców zabiło.sokol - Śro 23 Mar, 2005 11:52 osobiscie wole serwy bez jakis hiper modow ale jfk ma racje z tymi plebsami
niema adma to robi sie totalny quake @ ffa bez zasad i wogle ludzie uciekaja z serwa...
te pluginy cos by daly ale im wiecej modow itp tym wieksze lagi ? :FB_S_E - Śro 23 Mar, 2005 11:59 no sokol ten plebsior jeden to tez zawsze raszuje jak admina nie ma no dobra troche oszukuje ^^
JEST taka sprawa ze jakos malo adminow jest na serverze .Anonymous - Śro 23 Mar, 2005 13:15 hihih - bse zaraz zl;ozy prosbe o adma B_S_E - Śro 23 Mar, 2005 13:26 kurde gdyby sie jedna osoba na tym serverze nie pojawila to napewno bym mial admina ale niestety nawsadzalem mu na max'a i KAPLICA ^^ nie moge jak patrze na te IKONY emocji to mnie brecht ogarnia ^^ TEN JEST NAJLEPSZY >>>>
A zreszta ja swiece przykladem NP: moja kulturwa ^^ pelna i bardzo bogata w roznego rodzaju epitety i ***cenzura*** ^^ no ale jestem skromny wiec sie opanowywuje . NO ale wyszlo szydlo z worka i juz jest wszystko tak jak dawniej taka mila rodzinna kochana atmosfera ^^Anonymous - Śro 23 Mar, 2005 13:31
B_S_E napisał/a:
kurde gdyby sie jedna osoba na tym serverze nie pojawila to napewno bym mial admina ale niestety nawsadzalem mu na max'a i KAPLICA ^^ nie moge jak patrze na te IKONY emocji to mnie brecht ogarnia ^^ TEN JEST NAJLEPSZY >>>>
A zreszta ja swiece przykladem NP: moja kulturwa ^^ pelna i bardzo bogata w roznego rodzaju epitety i ***cenzura*** ^^ no ale jestem skromny wiec sie opanowywuje . NO ale wyszlo szydlo z worka i juz jest wszystko tak jak dawniej taka mila rodzinna kochana atmosfera ^^
No a jak
A co do tematu, to ten problem juz byl poruszany i nie przeszla taka propozycja, wiec teraz raczej tez nie przejdziesokol - Śro 23 Mar, 2005 13:32 bse ja raszuje? :< :< :< :<nowik - Śro 23 Mar, 2005 13:38 Nie przeszła ponieważ albo trezbabybyło
1) pozmieniać w modzie strefy aby były zgodne z naszymi
2) zmienić nasze strefy ;/patterson - Śro 23 Mar, 2005 13:40 Propozycja anty-rasza była już rozwazana, były robione pierwsze pomiary do jego załozenia, niestety, napotkaliśmy problem nie do przeskoczenia, nie można robić ganic w róznych płaszczyznach, a zatem większość mapek miała by luki w ochronieRonin - Śro 23 Mar, 2005 13:43 Mientus ma rację , potem te strefy nie zgadzają się z tymi starymi i robi się bałagan, miałem to u siebie na serwerq.