To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - kolejni raszujący :/

Yelonek - Czw 24 Mar, 2005 17:14
Temat postu: kolejni raszujący :/
Czwartek, 24.03.05 godzina 17

devjanty-mariuszek steam_0:1:2793899
dean steam_0:1:3689218

Tradycyjnie rasze :/ Demko nagrane, niestety nie mam FTP, więc co najwyżej mogę wysłać head adminowi. Dopóki był Bubel na servie to wszystko było w porządku. Jak poszedł, to i wszystko z nim :/

nowik - Czw 24 Mar, 2005 18:52

heh niestety ale zawsze jest tak ze poki jest admin to jest dobrze a jak pojddzie to i wszystko z nim ;/
ritarded l. - Czw 24 Mar, 2005 20:04

olek mozesz do mnie pisac na gadu to wejde jesli bede :)
bbl` - Czw 24 Mar, 2005 21:04

Yelus przeciez są admini, pisz na GG :) .
nocra - Pią 08 Kwi, 2005 23:46

hmm jest taki mod :D ale nie wiem jak sie nazywa ... poprostu zabija za rush :] nie latwiej jest go zainstalowac na serverq ?

ops to sroka :] nie zauwazylem ...
nappy sam mi ten opis robiles lolq ^^

nappy - Sob 09 Kwi, 2005 10:10

nocra napisał/a:
hmm jest taki mod :D ale nie wiem jak sie nazywa ... poprostu zabija za rush :] nie latwiej jest go zainstalowac na serverq ?

Była już o tym mowa, chodzi o to że na Bydzi są inne strefy. Trudno by to zaprogramować pod te które obowiązują...

btw, NoCra fajy podpis masz :rotfl:

Gronek 1980 - Nie 10 Kwi, 2005 17:21
Temat postu: Kolejny raszujący baran :\
Nie chce nic mówić ale admina nie ma a koleś raszuje na de_cbble.A jak mu się zwraca uwagę to zabija
1 [Harmonium]-=Atreides=-[* STEAM_0:0:191617 2686 no no Proponuje jakąś małą nagane :hahaha:

piNwin^ - Sob 16 Kwi, 2005 17:08

To już się kur** robi nudne! Gram z quitem na cs_office, było 2.40, a koleś "!" wyskakuje na respa CT i zabija nas :| to już kurde głupie. Troche na niego pokrzyczałem i obraziłem, ale takto by nadal raszował, takto jest jak nei ma adma, a podobno jest 13 adminków, więc nie wiem gdzie oni są..., nie pamiętam o której godzinie to było, bo nei patrzyłem, ale było na cs_office
M@XweLL^ - Pon 18 Kwi, 2005 15:35

popieram gronka w 100% ten artrides wyzywał mnie i moja rodzine, jak mu zwrucilem uwage aby nie raszowal...
pozniej jeszcze raz mu zwrocilem uwage to obrzucił mnie textami z bluzgatora a pozniej zabijal co runde :E

nappy - Pon 18 Kwi, 2005 16:15

Ehh... znowu ten Atreides!? Koleś myśli, że ma skilla z kosmosu i nawijał do mnie, że będzies się starał o @ :x GL :E