To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - nappy // prośba o admina (again :D)

nappy - Sob 02 Kwi, 2005 20:28
Temat postu: nappy // prośba o admina (again :D)
Imie - Jachu // Tak wiem starzy mnie skrzywdzili
Nick - nappy
Klan - Xtreme.Gaming
E-mail - nappy-byd@o2.pl
GG - 2709002
Wiek - 16
ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało... : na 83.238.7.102:27015 Team Bydgoszcz Server ostatnio też na serwq klanowym :)

Hmm... nappy vs HA bydzi :P Round 2 - FIGHT!

No a więc tak, za górami za lasa... ee.. nie ta kartka :P . Na bydzi gram, i to długo. Od pewnego czasu widze, że ogólna kultura graczy się mooocno pogorszyła. Wystarczy zwrócić uwagę na np. rasze - i widzisz tylko odpowiedzi '***cenzura*** ci w dupe, jesteś tu adminem czy jak?' (oczywiście wtedy, gdy admina niema na serwq). Gram właściwie ile moge (ze względu na lekcje indywidualne [choroba]) moge grać już od +/- 10 rano :) ), więc są to godziny w których inni admini niestety niezbyt mają możliwość gry. Wydaje mi się, że ci co częściej zaglądają na serwer wiedzą kto to nappy :rotfl2: . Oczywiście jak ktoś raszuje zwracam uwage, ble ble ble :P . Mam nadzieje, że TYM RAZEM pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę :rotfl: :rotfl: :rotfl:

© nappy 2oo5 :P

Ehh wiem, troszke głupi moment :( Kiedy dawałem posta jeszcze nie wiedziałem ;(

-na minute przed napisaniem tego posta Papież zmarł :(

ritarded l. - Sob 02 Kwi, 2005 20:57

niech mu bedzie :P
bbl` - Sob 02 Kwi, 2005 21:31

Na tak, nie chce mi sie teraz gadać ;/.
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

nappy - Nie 03 Kwi, 2005 14:37

Nie żebym był nachalny, ale może się ktoś wypowiedzieć :lol: :lol: ?
kodik - Nie 03 Kwi, 2005 17:54

popieram - czesto na serwie, kulturka i strefy zna ...
Anonymous - Nie 03 Kwi, 2005 19:54

a mi obojetne, byle mnie nie kikowal :> za czity :P a ogolnie to chyba w porzadku typek ;>
nappy - Pon 04 Kwi, 2005 10:03

RastamaN napisał/a:
a mi obojetne, byle mnie nie kikowal :> za czity :P a ogolnie to chyba w porzadku typek ;>

Hmm... prawda, jak będziesz grał z czitami dostaniesz bana nie kicka :hahaha: :hahaha: .

nowik - Pon 04 Kwi, 2005 18:23

na tak, znam, lubie, szanuje ale nie kocham :D :P nie raszuje nic tylko mica nie ma albo z niego nie korzysta ;/
nappy - Pon 04 Kwi, 2005 18:26

Nie korzysta, nie potrzebuje tego na publicu :) Wystarczy mi, że w miare szybko pisze :D
Anonymous - Śro 06 Kwi, 2005 10:50

rozpatrujemy...