Prośby i propozycje - Prośba o adma // piNwin^
piNwin^ - Nie 10 Kwi, 2005 20:31 Temat postu: Prośba o adma // piNwin^ Imie - Maciek
Nick - piNwin^
Klan - Rest.Ar.T. ; #neutrOns
E-mail - admin@pinwin.info
GG - 1808195
Wiek - 19
Steam ID - STEAM_0:1:3900376
Posiadałem na jednym serwerze HA i na drugim Adma.
Składam prośbę, ponieważ gram od 1 grudnia, systematycznie gram. Lubię grać na tym serwie, bo spoko są kolesie, miła atmosfera, mili admini .
EDIT:
Składam 2 prośbę, ponieważ gram już troche troche więcej niż połtora miesiąca, każdy mnie zna, wogule spoko atmosferka, fajnie się gra, spoko ludzie. Bez wazeliny Język
EDIT 2:
Mam nadzieje, że mnie przyjmeicie w swe szeregi, w ostatnich dniach mam na bydzi lagi, możliwe, że jest to spowodowanie telstenu, ale nie wiadomo, postaram się naprawić to w najbliższym czasie Suszę zęby Nie wiem czy to ma znaczenie, dostałem na forum range moderatora i jestem adminem bydzi CW.
EDIT 3:
Składam 3 prośbę o adma na bydzi, bo na 2 mnie przyjeło, ale mnie wyrzuciliście, teraz wszystko już wiecie i nikomu się nie wkradłem i nie mam zamiaru. Coś mi siętak zdaje, że nie wypali
Pozdrawiam
PoPoLuPo - Nie 10 Kwi, 2005 21:28
no chcesz odrazu 3 zachamac admy powozenia
sidney - Nie 10 Kwi, 2005 21:30
Cytat: | Coś mi siętak zdaje, że nie wypali |
podzielam twoje zdanie
bez obrazy ale na nie. moze i nikomu sie nie wkradles ale te twoje rozmowy na gg...jakies pogrozki...po prostu jestes za duzy kombinator
ritarded l. - Nie 10 Kwi, 2005 21:43
zbyt dziecinny na adma
.:Solid_Snake:. - Nie 10 Kwi, 2005 21:44
piNwin^ napisał/a: | Chcecie wojny? To będziecie ją mieli, nie ręcze za siebie co się stanie z forum Miejcie się na baczności
A Tak pozatym SS ( solid_snake ) chcesz iść do Biura ochrony Internauty? Będziesz mi płącił grzywną za wyśmiewanie publiczne od 1000 do 5000 zł, powiedz, wam tylko to, mam was w dupie, a myślałem, że jesteście spoko, ale sięmyliłem, bo sa lamy, a SoliD spotakamy w sądzie i zoabczymy czy będzie Ci łyso..... |
Dziekuje, postoje.
patterson - Nie 10 Kwi, 2005 21:50
sie wie, clozet
|
|
|