CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Propozycja: cs_arabstreets w mapcycku
-=Atreides=-* - Sob 16 Kwi, 2005 16:52 Temat postu: Propozycja: cs_arabstreets w mapcyckuOtoz chcialem zaproponowac dodanie tej jakze starej i klasycznej mapy do mapcycka . Az sie lezka w oku kreci jak sobie przypomniec te wszystkie dawne akcje =). Pierwsza mapa na ktorej gralem w cs'a. Jesli ludziom sie nie spodoba, to sie wywali, ale cos czuje ze to bedzie hit :>
Tak samo proponuje przeanalizowac mozliwosc dodania innych starych-ale-jarych map - cs_thunder, as_tundra czy cs_5star =P. O cs_mice_final juz nie pisze, choc fajnie byloby znowu na tym pograc ;P
Pozdrawia was,
Pr0 Skill0r, Babcia, Trener, Mistrzu lub po prostu ATREIDES piNwin^ - Sob 16 Kwi, 2005 17:01 Temat postu: Re: Propozycja: cs_arabstreets w mapcycku
-=Atreides=-* napisał/a:
Otoz chcialem zaproponowac dodanie tej jakze starej i klasycznej mapy do mapcycka . Az sie lezka w oku kreci jak sobie przypomniec te wszystkie dawne akcje =). Pierwsza mapa na ktorej gralem w cs'a. Jesli ludziom sie nie spodoba, to sie wywali, ale cos czuje ze to bedzie hit :>
Tak samo proponuje przeanalizowac mozliwosc dodania innych starych-ale-jarych map - cs_thunder, as_tundra czy cs_5star =P. O cs_mice_final juz nie pisze, choc fajnie byloby znowu na tym pograc ;P
Pozdrawia was,
Pr0 Skill0r, Babcia, Trener, Mistrzu lub po prostu ATREIDES
Jak najbardziej ZA !!!
Ta mapa jest zajefajna, nie ma lepszej mapki od niej typu CS_ spodoba wam się ta mapka, mówie wam!sidney - Sob 16 Kwi, 2005 17:10 no fajna fajna PoPoLuPo - Sob 16 Kwi, 2005 17:38 mnie tam sie ona niepodoba jestem na Nieritarded l. - Sob 16 Kwi, 2005 18:04 nie znam
ale co powiecie na de_bahrajn?bbl` - Sob 16 Kwi, 2005 18:09 Nie lubie jej , jestem na nie.B_S_E - Sob 16 Kwi, 2005 18:26 to syf jest Ja kiedys proponowalem mape CHATEAU <czy jakos tak ;/ to jest super mapa a wy wtedy wybraliscie ten syffffffffffffffffffffff Estate wiec ja bym jak cos to proponowal CCCCCCHHHHHHHAAAATTTTTTEEEAAAAUUUUUUUUbbl` - Sob 16 Kwi, 2005 18:30 BSE a co ty takiego widzisz w tym: CHHHHHHEAAAAATTTTTUUUUUU ? lnk - Sob 16 Kwi, 2005 18:39 To jest swietny pomysl na tej mapie gralem czesto w 1.5 na botach bardzo fajna mapa
jestem za
ale jak bedzie dodana to mysle ze beda ciagle voty tak jak jest z vertigo bardzo czaesto jest zmieniana
A CHEATU (czy jakos tak) to jest dopiero syf .:Solid_Snake:. - Sob 16 Kwi, 2005 19:06 Mi ta mapa sie widzi. Gralem w 1.5 na niej i wpyte jest. Na tak