CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - No Więc Tak :]
ritarded l. - Wto 19 Kwi, 2005 17:58 Temat postu: No Więc Tak :]ostatnio byly skargi na mnie
niewazne juz o co i czy zasadne, wazne ze byly
adminem jestem dla Was i dla serwa wiec jesli nie chcecie zebym sie w to bawil to nie bede - nie chce miec adma wbrew Wam - graczom. posiadanie admina nic mi nie udowadnia, moge byc zwyklym graczem bez problemu
wypelnijcie zgodnie ze swoja opinia ankiete.
jesli bedzie wiekszosc glosow na tak - rezygnuje
jesli bedzie wiecej glosow na nie, zdecyduja H@ czy mam zostac czy nie
pozdrawiam
[ Dodano: Wto 19 Kwi, 2005 18:58 ]
ofkoz ja nie glosuje ciasteczkowy - Wto 19 Kwi, 2005 18:00 h@ jak napisał Patt juz debatują nad tym więc myśle że ankieta niepotrzebna.*G* - Wto 19 Kwi, 2005 18:01 haha Vortex jush sie szykuje nastpeca na Twoje miejsce ritarded l. - Wto 19 Kwi, 2005 18:03 ciastek, ja wole zrezygnowac niz by mnie mieli wykląć
wiesz g ja bede gral na bydzi jak bedzie admin na moje miejsce to dobrze*G* - Wto 19 Kwi, 2005 18:05
VorteX^^ napisał/a:
wiesz g ja bede gral na bydzi jak bedzie admin na moje miejsce to dobrze
pzreciez sie smieje hahahhaha ten Crazy Eye hihihi dobre ciasteczkowy - Wto 19 Kwi, 2005 18:05 Nikt Cię nie wyrzuca jeszcze nie ma decyzji więc czemu sądzisz że jesteś wyklnięty . poczekaj na decyzję i tyleritarded l. - Wto 19 Kwi, 2005 18:11 juz napisalem: nie chce byc adminem wbrew graczom skoro to dla nich ma byc.. nie jestem z PZPR...rap - Wto 19 Kwi, 2005 18:14 Ja tam nie mam nic do Ciebie i jestem na TAK (jak w idolu ), no moze oprocz tego, ze czasami przenosisz kogos z lepszego teamu i sam tam idziesz, ale coz i tak jestem na tak bbl` - Wto 19 Kwi, 2005 18:25 Vorek juz bez przesady ... ;/ piNwin^ - Wto 19 Kwi, 2005 19:26 Odebrać adma...