CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - rap / prosba o adma
rap - Wto 19 Kwi, 2005 18:06 Temat postu: rap / prosba o admaImię : Piotr
Nick : rap
GG : 5509829
Mail : sokol100@o2.pl
SteamID : STEAM_0:0:3337999
Mialem juz kilka admow, ale tylko na serverach CW, a wiec mam jakies doswiadczenie w "adminowaniu". Na bydzii gram bardzo czesto, kazdego dnia Obiecuje, ze nie bede "rzadzil" sobie na serverku, tylko uczciwie upominal, osadzal i karal graczy , stosownie do tego co zrobili
Prosze o rozpatrzenie mojej propozycji. Za wszystkie pozytywne glosy arigato (jap." dziekuje" )ciasteczkowy - Wto 19 Kwi, 2005 18:08 Nie do wiary znów tego obywatela nie kojaże chyba muszę się udać na badania sprawności mojej pamięci bo mnie chyba ostatnio zawodzi .
KIM JESTEŚ DROGI RODAKU NA JAKIM NIKU GRASZ rap - Wto 19 Kwi, 2005 18:10 Napisalem przeciez nick rap, moze mnie nie kojazysz, bo mam za krotki nick , ale naprawde bardzo czesto gram na bydzi.ritarded l. - Wto 19 Kwi, 2005 18:12 czesto gra
zachowujue sie spoko
tylko sie lubi klocic
znaczy nie tylko ze mna ale np. The One And Only
takrap - Wto 19 Kwi, 2005 18:15 Juz bez przesady z tymi klotniami raz mi sie zdarzylo i od razu wielkie ale z tego robisz bbl` - Wto 19 Kwi, 2005 18:21 Na tak.nowik - Wto 19 Kwi, 2005 18:40 Temat postu: Re: rap / prosba o adma
rap napisał/a:
arigato (jap." dziekuje" )
dozo
a tak wogole to jestem na tak tiop - Wto 19 Kwi, 2005 18:46 Temat postu: Re: rap / prosba o adma
nowik napisał/a:
rap napisał/a:
arigato (jap." dziekuje" )
dozo
Sie naoglądali Kiil Billów i szpanują
Czasem Cie tam widywałem na serverzem, ale... tak jakoś troche za mało. Pograj wiecej. domaz - Wto 19 Kwi, 2005 18:49 dobrze gra...bylby drugi pr0 admin..po ciastku oczywiscie!:D jestem na TAK chociaz nie wiem co wy ludzie sie tak na te adminy rzuciliscie ostatnio...Anonymous - Wto 19 Kwi, 2005 18:49 Zdecydowane nie, zaczolem ostatnio grywac na bydzi, bo sie tam ciekawie porobilo i nie mam lagow!! Nigdy nie widzialem