Skargi i zażalenia - rasz...
kill - Czw 21 Kwi, 2005 21:55 Temat postu: rasz... chciałbym zgłosoć 2 perfidne rasze SCHABOWEGO, przy 3 został zabity. zwracaliśmy mu uwage za pierwszym razem- i nic , drugi raz też nic. mapa: vertigo godzina:21:47. niestety nie mam demka czy coś takiego bo lamka ze mnie ;/ schabowy zaczął raszować tuż po wyjściu Vortex-a i Tiopa-a
pomyłka godyina była 22 47
nappy - Czw 21 Kwi, 2005 23:59
Bez demka nic nie można zrobić... równie dobrze moge powiedzieć, ze np. Solid raszował I co ci po tym? :p
LuPo - Pią 22 Kwi, 2005 04:44
Popieram KillBill'a schabowy od kąd zawitał na bydzie rashuje mimo upomnień. Jak masz świadków nie musisz mieć dema (chyba :>) :O .
kill - Pią 22 Kwi, 2005 08:10
ok, rozumiem że bez dowodu nie ma kary... ale koleś był naprawde denerwujący. następnym razem jak będe składał skargę to postaram się mieć jakiś konkretny dowód. bo z tego co wiem żaden z grających wczoraj nie jest użytkownikiem forum...więc nie mam świadków
sokol - Pią 22 Kwi, 2005 13:25
poprostu zrob skrina jak przekracza strefe : )
nowik - Pią 22 Kwi, 2005 13:44
sokol napisał/a: | poprostu zrob skrina jak przekracza strefe : ) |
to nic nie da poniewaz mogl zostac ostatni w teamie albo c4 moglabybyc podlozna, zatem screeny odpadaja, jedyne co to demka, demka i demka a jak raszuja to do jakiegos admina na gg
bukers - Pią 22 Kwi, 2005 13:56
ale moze nacisnacc tab i zrobic fote hihiih
m4rsik - Pią 22 Kwi, 2005 14:32
i jak c4 leży to time znika
nowik - Pią 22 Kwi, 2005 14:39
m4rsik napisał/a: | i jak c4 leży to time znika |
a no faktycznie czyli trzeba by jedynie zrobic screena kolesia w jakim miejscu jest i potem screena tabeli ale zeby to bylo zaraz jedno po drugim i jeszcze screen steam id na moje w sumie to za duzo tego ale co tam i lepiej nagrac demka albo zvotowac kolesia
Anonymous - Pią 22 Kwi, 2005 17:02
Ja i tak bym raszerow banem poczestowal permanetnym bo to juz parodia co typki robia jak adminow nie ma :< mowa o bydzi :>
Pozdrooo..! rozpoczynamy akcje antyczitersko-raszerską ! winnych karac, niewinnych odziewac :>
|
|
|