To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - rasze...

kill - Pon 25 Kwi, 2005 21:43
Temat postu: rasze...
Witam! chcialbym zglosic bardzo denerwujace zachowanie ze strony kilku graczy na bydzi ok godz 22 ;[ . Byly to mapy prodigy i office. 2 demka i 1 screen moge przeslac zainteresowanym na maila. RASZERZY: @@@.PL SCIENTIST,KREG, GEBELS, DAMIEN. Steam id niestety nie mam, bo nie wiedzialem skad wziac ;/ :(
nappy - Pon 25 Kwi, 2005 21:48

Jest godzina, więc s:id da się z logów wybrać. Na przyszłość : w konsoli status, snapshot :)
kill - Pon 25 Kwi, 2005 22:24

Dzieki nappy!jakby ktos chcial te demka to mozna pisac killbill87@op.pl Nie wiem moze za bardzo sie przejalem tymi raszami ale to nie jest FFA tylko TP wiec naprawde mozna sie wsciec....:)
Anonymous - Wto 26 Kwi, 2005 07:14

Proponuje zrobic jakis jeden temat nazwac go Rasze i przykleic. Bedzie sie w nim pisac o osobach, ktore raszowaly na serverze gdy nie bylo admina, badz tez z przyczyn niewiadomych admin nie interweniowal. Bo zakladanie coraz nowych tematow gdzie poruszany jest coraz ten sam temat, a raczej problem, mija sie z celem ;/
Kapitan Planeta - Wto 26 Kwi, 2005 08:08

Widziałem demka.... typowy rasz... [jestem za dolkejeniem tego tematu do poprzedniego o raszach]
MaacieK - Nie 21 Sie, 2005 16:49

Też byłem świadkiem (kiedy adminów nie bylo na serwie (wczoraj wieczorkiem)) raszy całych teamów (CT- Za wyjatkiem paru osób) na Vertigo. Do tego kampienie terro. Masakra co sie dzieje jak adminow nie ma. ;[
siatkarz - Nie 21 Sie, 2005 23:16

dobra..... kto chce sie zalozyc... (powiedzmy ze o pol litra;) ;) ;) ) ze za jakis niedlugi czas kompan MaacieK zlozy prosbe o @ i uzasadni ze jak on gra to nikogo nie ma z @?:> :x :x :rotfl: jakie to typowe :hahaha:

sry za OT ale nie moge sie powstrzymac :x :*

Anonymous - Nie 21 Sie, 2005 23:44

już nie przesadzajmy admini grają naprawde czesto, a że raz na jakis czas sie takie coś zdaży no to ba, to jest nie uniknione, nikt nie jest ze stali i nie moze grac 24 h na dobe
domaz - Pon 22 Sie, 2005 00:08

sid no nie mow ze nikt....spojrz na swoj xfire.. :E :chytrus: :x

105/7 = yy....<korzysta z kalkulatora> 15!! ...dobra wygrales grasz tylko 15h dziennie...

siatkarz - Pon 22 Sie, 2005 01:16

jescze tydzien dwa i sid bedzie gral 27h/dobe :D :D :hahaha: :hahaha: :hahaha: