Prośby i propozycje - Ban za darmo?
-=Atreides=-* - Wto 26 Kwi, 2005 16:16 Temat postu: Ban za darmo? Otoz wchdoze sobie na bydzie, mam lagi jak skurczysyn, ale nic, gram sobie. Strzelam strzelam a tu nagel temporary ban za rapid/burstfire
Zaznaczam ze oczywiscie NIE mam takich skryptow i HLG potraktowal po prostu strzelenie podczas kosmicznego laga jako serie = niedozwolony skrypt. Wezcie cos z tym zrobcie
bbl` - Wto 26 Kwi, 2005 16:51
heheh tez tak kiedys ,mialem :hahaha:przy lagu
-=Atreides=-* - Śro 27 Kwi, 2005 06:17
BuBeL napisał/a: | heheh tez tak kiedys ,mialem :hahaha:przy lagu |
Osz ty cziterze . Chodzmy stad, oni tu cziterow nie lubia . Chodzmy fragowac u niemcow . Tam czyterow ci pod dostatek
sokol - Śro 27 Kwi, 2005 15:42
za darmo umarlo
pewnie ciocia z malborka niechcacy dała ci do cfg rapid bo myslala ze to przepis na ciasteczka
24 h i ban zniknie
elo
ciasteczkowy - Śro 27 Kwi, 2005 16:48
Cytat: | pewnie ciocia z malborka niechcacy dała ci do cfg rapid bo myslala ze to przepis na ciasteczka |
odemnie spadówka lamki :hahaha::hahaha:
quit - Czw 28 Kwi, 2005 04:16
Tych tematów to już ze sto było "ban za darmo,ban za co?' itp
Panowie za darmo to mozna sie w lesie powietrza nalykać.....:chytrus:
-=Atreides=-* - Czw 28 Kwi, 2005 06:01
skl: nawet sie nie wypowiadaj w moich topicach, bo jestes prosty jak kierunkowskazy do kosy
ban jest za darmo, ew. za laga - w wyniku laga, podczas oddania przeze mnie strzalu, serwer odczytal nagla serie kilku kul jako rapid/burstfire i stad zasadzil mi bana. Potwierdzil to admin i wszystko jasne.
sokol - Czw 28 Kwi, 2005 09:31
sorry koles ale nie obrazaj mnie w ten sposob bo takimi tekstami to mozesz do kolegow ze wsi mowic a nie do mnie ajt?
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 10:52
HLG śmierdzi... Wyrzuce go wogóle. Będzie jak na sulu, o ile bydzia wogóle sie pojawi bo puki co to jej nie ma w sieci nwet ;/ A bana już pewnie nie ma bo to na 1 dobe jest
EOT
|
|
|