CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - prośba o przywrócenie poprzednich funkcji
jatokor - Czw 28 Kwi, 2005 19:51 Temat postu: prośba o przywrócenie poprzednich funkcji- Imię : Jarek
- Nick : jatokor
- Klan (Jeśli posiadasz...) : nie posiadam
- E-Mail : jatokor@poczta.onet.pl
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ : GG : 7931907
- WonID / SteamID / Adres IP : Steam ID: STEAM_0:1:3076274
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało... : ni mam
Cuż nie wiem od czego zacząć bo jest to prośba raczej nie typowa, ale zacznę od początku. Jak było każdy wie więc nie będe tego wspominać najpierw to co napisałem zdenerwowało Liqs-a, a później ja w zdenerwowaniu napisałem coś co mi przyszło do głowy (w ramach kawału). Ja pojechałem do Rzymu a w tym czasie zostało to zauważone przez kogoś. Po powrocie i odespaniu podruży postanowiłem pograć po wcześniejszym przewertowaniu forum, i już tu spotkało mnie zdziwienie w wyglądzie forum. Jak sięza chwilę okazało z powodu tego nie udanego żartu odebrano mi wszystkie funkcje na cs-fusion. Po głebszym przemyśleniu i wyjaśnieniu sprawy na początku chciałem to porzucić ale jak stwierdziłęm po pewnym czasie ja nie moge żyć bez CS-F. Także prosze teraz H@ o zwrócenie mi odebranych funkcji i obiecujęż enigdy nic podobnego się nie powtórzy.sidney - Czw 28 Kwi, 2005 19:57 jatokor zawsze byl wporzadku po prostu wtedy pod wplywem chwili cos mu chyba odbilo, ale widze ze zrozumial swoj bład. ja jestem za bbl` - Czw 28 Kwi, 2005 20:25 Wrocic mu adma ritarded l. - Czw 28 Kwi, 2005 20:57 nomAnonymous - Czw 28 Kwi, 2005 23:34 moim zdaniem to powinnes przeprosic na forum Liq...za to co napisales...a potem jak wszystko bedzie ko..to pisac od admina.ciasteczkowy - Pią 29 Kwi, 2005 02:12 A co napisał bo nie wiem o co biega .:Solid_Snake:. - Pią 29 Kwi, 2005 02:33
K@Cz@N napisał/a:
moim zdaniem to powinnes przeprosic na forum Liq...za to co napisales...a potem jak wszystko bedzie ko..to pisac od admina.
A mi się zdaje, ze jesli ma zdjęte jedno ostrzezenie to znaczy ze Liq'a przeprosił i jesli nie zrobił tego publicznie, to znaczy ze Liqs wcale tego nie wymagał. Wiec nie wiem w czym problem.*G* - Pią 29 Kwi, 2005 08:26
ciasteczkowy napisał/a:
A co napisał bo nie wiem o co biega
nie jestes sam hihih ale to jush niewazne nappy - Pią 29 Kwi, 2005 09:03 Nom ja też nie wiem o co chodzi, ale mniejsza o to Ważne, że jato (może?) powraca
ps. sorry, że ostatnio nie gram ale - egzaminy, powody 'zdrowotne', i coś mi się z kontem stało sokol - Pią 29 Kwi, 2005 11:20 smutne