To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - _rOsO_ na ADMA

_rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 13:08
Temat postu: _rOsO_ na ADMA
-imie Krzysiek
-nick _rOsO_
-klan [SWR*]
-gg 2510591
-wiek roczniko 25
-mail haoss@tlen.pl
-steam id STEAM_0:0:2609426
-TONET już nie istnieje ( 1.5 wtedy mow^I_rOsO_ ) posiadam na swoim odpalanym tylko na meczyki 2 vs 2 ;-) ( AMX, AdminMod, ClanMod obsługa )

A teraz podsumowanie...
Chciał bym być adminem na bydzi ponieważ tam gram dosyć często ( jak na moje obowiazki: praca, studia, narzeczona ). Chciałbym poprostu pilnować porzadku, często gdy sie odezwe i powiem STARY NIE RASZUJ w odpowiedzi słyszę a co ty admin jesteś, albo adma nie ma mozna raszować itd.
Chcę byc adminem abyście byli dumni, że jestem w waszych szeregach, pilujacy prawa i porządku dbajacy o dobre imie FUSION :cfaniak: Nigdy nie daję sie wciągać w słowne wymiany uszcypliwości, zawsze przedstawie wam dowód zanim kogoś wyrzucę z serwera na wieki ( BAN ). Dam kicka tym, którzy na to zasługują i pochwalę tych którzy są OKi. Pomogę prowadzić stronę Fusion i Forum w razie potrzeby. Zawsze można na mnie liczyć. Jestem uczciwym, pieknym i skromnym człowiekiem :papa2:

Kiedy gram: pn-pt 20:30 do 1:30 później ide spać bo rano do pracy. ( dane w przyblizeniu )
pt-nd 21:30 do 5:30 bo dopiero w poniedziałek do pracy :rotfl2: ( dane w przyblizeniu )
Nie powiem jak wiekszość, że chce adma bo jak ja gram to nikogo nie ma z adminów bo był kłamał są i to często Ciasteczkowy czy Vortex.

Grzechy: Co do Vortexa to gdy zaczynałem gre na bydzi dał mi dwa kicki z rzędu cytuje: _rOsO_ sprawdź strefy !! !
No i klnąc pod nosem sprawdziłem, jak by to powiedzieć okazało sie iz RASZOWAŁEM nieświadomie ;-) Na innych serwerach jest wieksza tolerancja. Ale juz wiem i nie raszuje!

Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy na plus, ze swojej strony gwarantuję iż wspólpraca ze mną będzie pełna sukcesów i radości ;) Nigdy nie ma nie będzie i nie było ze mną problemów, nawet jak przeklinam to tylko w myslach ;-)

pozdrawiam wszystkich facetów oraz *G* ( że też kobieta tak wymiata )

kodik - Pią 13 Maj, 2005 13:16

na nie - nie znam ... krotko gra
Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 13:17

No pieknie napisane...., wkoncu jakas sensonie napisana prosba, ale wczoraj zarejestrowany na forum, dzis prosba i to 13-piatek, hmmmm, jak dla mnie za to podanie sam plus :D , ze nie znam pana minus, czyli nie mam zdania GL
_rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 13:23

Witam

Vortex mnie zna bo mi kicki dawał kiedyś i czesto gra Ciasteczkowy ( wymiata ) jak jestem, no i Nowik ( który chyba nigdy nie przeklina, pełna kulturka).

Na forum od wczoraj jestem,ponieważ zawsze na board siedzę tam jestem jako haoss, o tym forum wiem właśnie od ciasteczkowego.

Jeśli są jakieś pytania jeszcze lub zarzuty chętnie odpowiem, a gram od 3 lat ;-)

Co do minusa za nie znam to rzeczywiście chyba się jeszcze nie spotkaliśmy, do nadrobienia dziś w nocy ?? :papa2:

Jak odrzucicie to nie ma problemu to wy rzadzicie, na obrone mam tylko swoje nieskalane imie ;-)
Zawsze można na mnie liczyć przy składkach na serwer, dyski, pamięci itd. dlatego, że zależy mi na tym aby Fusion działało gdyż jest fajna atmosfera i klimacik gry.

pozdrawiam

ritarded l. - Pią 13 Maj, 2005 13:56

za :wstydniś:
Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 13:57

_rOsO_ napisał/a:

[ciach] Ciasteczkowy ( wymiata ) [ciach]

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

no sorki nie moglem sie powstrzymac

wracajac do prosby troche za szybko jak dla mnie...

ps.
mozecie dac mi warringa za offtop :D :D:D
i tak bedzie warto :D :D:D

nappy - Pią 13 Maj, 2005 13:58

Eh Vorek troszke wazeliny i się gubisz :hahaha: :hahaha: <dżołk>

Ja ostatnio nie grałem, więc nie mam zdania :x

bukers - Pią 13 Maj, 2005 13:58

JA bede gral dzis cala noc to zobaczymy :x :P

Jakos cie nie kojaze z servow jak narazie,a gram dosc czesto :papa2:
Moze masz innego nicka tam ?
Jakby co to ja gram jako "bUq" :P

Acha i jak narazie na NIE ale to nie znaczy, ze cie np. nie lubie czy cos tam.. Nie znam ciebie i tyle w temcie. :chytrus:

Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 13:59

no to jak zmykle Kaczan jest na nie :hahaha:

1. Masz prosbe o zdjecie bana - przeyszly admin, a juz walczy by mu zdjac bana :/
2. Przed padniecie Bydzi, duzo gralem na tamtym serwie i jakos nie kojaze Cie :/
3. Dzisiaj sie zarejestrowal na forum :/

_rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 14:05

K@Cz@N napisał/a:
no to jak zmykle Kaczan jest na nie :hahaha:

1. Masz prosbe o zdjecie bana - przeyszly admin, a juz walczy by mu zdjac bana :/
2. Przed padniecie Bydzi, duzo gralem na tamtym serwie i jakos nie kojaze Cie :/
3. Dzisiaj sie zarejestrowal na forum :/

ad1. Jak sądze czytasz ale czy ze zrozumieniem?? Ja bana nigdy nie miałem
ad2. Ja ciebie też nie pamiętam moze grasz w godzinach od 5:30 do 20:00 ??
ad3. Wczoraj, i czy forum to serwer??

pozdrawiam i czekam na kolejne pytania

P.S Składajcie się ludzie na dysk żeby serw znowu nie padł !! ! http://forum.cs-fusion.pl...p?p=32772#32772