To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - kick hmm za co??

Vegeta - Czw 09 Cze, 2005 22:53
Temat postu: kick hmm za co??
witam jest godzina 23:46 a przed chwila pseudo admn wywalil mnie z servera nie wiadomo za co ... admin roso ktory wczesniej wywalil mary .. nie wiem komu dajecie adminy ale jeli gosciu nie zna zasad to niech pozna a dopiero niech zacznie adminowac..( a jak chce sie pobawic to niech wezmie zalozy sobie swoj server i niech cwiczy tam ) niech owy admin sie wypowie za co wykopuje ludzi aby koledzy mogli jego wejsc??:> odkad gram na serverach fusion nikt mnie nie wykopal bez powodu ..chyba ze dostalem bana za tk co jest zadkoscia..
_rOsO_ - Czw 09 Cze, 2005 22:56

Są gracze na serwie którzy widzą co sie dziej, proponuje żeby sie wypowiedzieli. Pani mary dostała kicka za kolejny rasz ( za pierwszy prosiłem żeby już tego nie robiła ) w logach pewnie jest jak obiecuje ze nie bedzie, bo dawno nie grała. Pan Leniwiec ( Vegeta ) za brzydkie słowa na literke K... przez mikro i nazywanie mnie głupim dzieciakiem. Do tego nie znajomośc stref u Mary.

pozdrawiam

_rOsO_

Anonymous - Czw 09 Cze, 2005 23:29

uuuu Vegeta dostal kicka.... no to dziwne... bedzie trzeba dobrze zbadac da sprawe ...

Roso - jestes pewnie ze to Leniwiec takie slowa wypowiadal ??

_rOsO_ - Czw 09 Cze, 2005 23:40

Tak na 100%
Na kolejnej mapie nagrywalem juz, na wszelki wypadek i dowiedzialem się że jestem plebem ;-)

Ja też sie ciesze i pozdrawiam

.:Solid_Snake:. - Czw 09 Cze, 2005 23:44

r0s0 możesz udostępnić to demo?
Jakby nie patrzeć takie odnoszenie się do admina kończy się banem, obojetnie kto to powiedział.

ciasteczkowy - Czw 09 Cze, 2005 23:44

no to vegeta wpadłes :hahaha: :hahaha: :hahaha: nie do wiary że on kogos wyzywał i mery raszowała :hahaha: no co się dzieje stali gracze a tacy rozrabiacy
_rOsO_ - Czw 09 Cze, 2005 23:45

oki wrzucam już na ftp
Vegeta - Czw 09 Cze, 2005 23:55

ze plebem cie nazwalem to prawda nie ukrywam ale niestety wczesniej nic nie powiedzialem obrazliwego i nie wyzwalem cie od chlopaczka mozna sprawdzic w logach kto to napisal ale pan admnin roso wie lepiej ..... a niestety nie przeklinam na servie kazdy to wie a ze koles ma problemy z uszami i nie wie kto go wyzywa od chlopcow ,ktorzy sie bawia adminem to juz inna sprawa... jak nie wiedza kto to niech sprawdza pozadnie.. a niech sie wypowiedza ci ktorzy byli na mapie nuke w ct czy powiedzialem slowo na k... bardzo chcialbym to zobaczyc..
.:Solid_Snake:. - Czw 09 Cze, 2005 23:57

ciasteczkowy napisał/a:
nie do wiary że(...)mery raszowała :hahaha: no co się dzieje stali gracze a tacy rozrabiacy

Kod:
L 06/09/2005 - 23:34:45: "_rOsO_<5391><STEAM_0:0:2609426><CT>" say "Mary nie raszuj" (dead)
L 06/09/2005 - 23:34:56: "mary<5337><STEAM_0:1:5571921><CT>" say "do radiostacji nie mozna?" (dead)

A jednak.
To narazie trailer logów :P Potem dam wiecej. Teraz to tak, aby można było się skupić tylko na sprawie kicka Vegety i rzekomym wyzywaniu.

Vegeta - Czw 09 Cze, 2005 23:58

fakt faktem wiem ze admin nie ma obowiazku upominania graczy ale bez przesady .. po za tym ktos przeklinal w ct ale tego juz roso nei wylapal ... tylko ja dostalem kicka za cos czego nie zrobilem