To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - tez chcem siem bawic AMX'em.

sokol - Wto 21 Cze, 2005 13:27
Temat postu: tez chcem siem bawic AMX'em.
witam

mam taką sprawe otóż godzina ok 14. mapa train

admin Yelonek sie bawił amx ... slapy itp .. spoko niech sie pobawi

ale slejowac kolesia z teamu ktory rozbraja bombe i przegrać przez to runde to juz lekka przesada i nie po to t pisze zażalenie , zeby zrobic na złośc ale takie cos to juz przegiencie :P

_rOsO_ - Wto 21 Cze, 2005 13:31

Yelonek ;/
ciasteczkowy - Wto 21 Cze, 2005 13:32

a on ma admina :x
łoł już ma ale checa jeleń dane swoje podawaj na stronke cs-fusion ;[

.:Solid_Snake:. - Wto 21 Cze, 2005 13:34

dobra, mysle że musiał obczaić co i jak, bo jak wiadomo, dzisiaj jego pierwszy dzień z amx'em i sam pamietam, że niektórzy z Was mieli na początku problemy z obeznaniem o co chodzi. Poczekamy aż yelonek powie co i jak. Jesli jednak to sie bedzie powtarzać to sie zastosuje odpowiednie środki :)

Pozdrawiam.

Yelonek - Wto 21 Cze, 2005 14:00

No to isę wyspowiadam... Fakt bawiłęm się, ubaw był ale przedobrzyłem pomyłką. Mianowicie w slapmenu nie zcziałem że ta 8 u dołu to pokazuje obecne menu, i myślałem że jestem w slapach. Zamiast slapnąć kolegę (a zdążyłby spokojnie rozbroić) pomyliłem się ze slayem. Skl poszedł, a ja isę przestałem bawić. Póki co nowik i tiop mnie uczą co i jak :D
_rOsO_ - Wto 21 Cze, 2005 14:04

Tylko się mną dzisiaj nie baw :)
Bo się odwdzięcze, a pamiętaj że mam flage admina BAN STEAM NA CAŁYM ŚWIECIE :P

pozdro i miłej nauki ( jeśli nauka moze byc miła :P )

.:Solid_Snake:. - Wto 21 Cze, 2005 14:30

Yelonek napisał/a:
No to isę wyspowiadam... Fakt bawiłęm się, ubaw był ale przedobrzyłem pomyłką. Mianowicie w slapmenu nie zcziałem że ta 8 u dołu to pokazuje obecne menu, i myślałem że jestem w slapach. Zamiast slapnąć kolegę (a zdążyłby spokojnie rozbroić) pomyliłem się ze slayem. Skl poszedł, a ja isę przestałem bawić. Póki co nowik i tiop mnie uczą co i jak :D

Zasada nr 1. Admin nie jest do zabawy. Weź to głeboko do serca, bo jak nie to wyklną Cie gracze i reszta adminów.

Ronin - Wto 21 Cze, 2005 15:01

Można wybaczyć , ja też błedy na początku robiłem :E :E
bbl` - Wto 21 Cze, 2005 18:28

Pamietam swoje poczatki z amx'em :hahaha: :hahaha: . Adma mi chcieli wziasc bo caly czas kickowalem i slayowalem gosci :hahaha: :D .
DUCH - Wto 21 Cze, 2005 19:24

Heh, bylem wtedy jak Yelonek sie bawil, niestety nie zaszczyl mnie zadnym slapem ;] , a do traina takze nie dotrwalem, ale nie wiem o co tyle krzyku, Po prostu dostal nowa zabawke i chcial sie nia nacieszyc, zapewne kazdy by tak zrobil :rotfl2: i nie rozumie autora topicu, zalozyl go bo ktos przez kilka map sie pobawil amxiem, nikomu krzywda sie nie stala, a, co z tego ze przegraliscie runde? Wazne ze byla caly czas dobra zabawa :chytrus: . Zresztta zabawa dlugo nie trwala jak sam zainteresowany twierdzi ;/ .