CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - tez chcem siem bawic AMX'em.
sokol - Wto 21 Cze, 2005 13:27 Temat postu: tez chcem siem bawic AMX'em.witam
mam taką sprawe otóż godzina ok 14. mapa train
admin Yelonek sie bawił amx ... slapy itp .. spoko niech sie pobawi
ale slejowac kolesia z teamu ktory rozbraja bombe i przegrać przez to runde to juz lekka przesada i nie po to t pisze zażalenie , zeby zrobic na złośc ale takie cos to juz przegiencie _rOsO_ - Wto 21 Cze, 2005 13:31 Yelonek ;/ciasteczkowy - Wto 21 Cze, 2005 13:32 a on ma admina
łoł już ma ale checa jeleń dane swoje podawaj na stronke cs-fusion .:Solid_Snake:. - Wto 21 Cze, 2005 13:34 dobra, mysle że musiał obczaić co i jak, bo jak wiadomo, dzisiaj jego pierwszy dzień z amx'em i sam pamietam, że niektórzy z Was mieli na początku problemy z obeznaniem o co chodzi. Poczekamy aż yelonek powie co i jak. Jesli jednak to sie bedzie powtarzać to sie zastosuje odpowiednie środki
Pozdrawiam.Yelonek - Wto 21 Cze, 2005 14:00 No to isę wyspowiadam... Fakt bawiłęm się, ubaw był ale przedobrzyłem pomyłką. Mianowicie w slapmenu nie zcziałem że ta 8 u dołu to pokazuje obecne menu, i myślałem że jestem w slapach. Zamiast slapnąć kolegę (a zdążyłby spokojnie rozbroić) pomyliłem się ze slayem. Skl poszedł, a ja isę przestałem bawić. Póki co nowik i tiop mnie uczą co i jak _rOsO_ - Wto 21 Cze, 2005 14:04 Tylko się mną dzisiaj nie baw
Bo się odwdzięcze, a pamiętaj że mam flage admina BAN STEAM NA CAŁYM ŚWIECIE
pozdro i miłej nauki ( jeśli nauka moze byc miła ).:Solid_Snake:. - Wto 21 Cze, 2005 14:30
Yelonek napisał/a:
No to isę wyspowiadam... Fakt bawiłęm się, ubaw był ale przedobrzyłem pomyłką. Mianowicie w slapmenu nie zcziałem że ta 8 u dołu to pokazuje obecne menu, i myślałem że jestem w slapach. Zamiast slapnąć kolegę (a zdążyłby spokojnie rozbroić) pomyliłem się ze slayem. Skl poszedł, a ja isę przestałem bawić. Póki co nowik i tiop mnie uczą co i jak
Zasada nr 1. Admin nie jest do zabawy. Weź to głeboko do serca, bo jak nie to wyklną Cie gracze i reszta adminów.Ronin - Wto 21 Cze, 2005 15:01 Można wybaczyć , ja też błedy na początku robiłem bbl` - Wto 21 Cze, 2005 18:28 Pamietam swoje poczatki z amx'em . Adma mi chcieli wziasc bo caly czas kickowalem i slayowalem gosci .DUCH - Wto 21 Cze, 2005 19:24 Heh, bylem wtedy jak Yelonek sie bawil, niestety nie zaszczyl mnie zadnym slapem , a do traina takze nie dotrwalem, ale nie wiem o co tyle krzyku, Po prostu dostal nowa zabawke i chcial sie nia nacieszyc, zapewne kazdy by tak zrobil i nie rozumie autora topicu, zalozyl go bo ktos przez kilka map sie pobawil amxiem, nikomu krzywda sie nie stala, a, co z tego ze przegraliscie runde? Wazne ze byla caly czas dobra zabawa . Zresztta zabawa dlugo nie trwala jak sam zainteresowany twierdzi ;/ .