CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // hellq
hellq - Czw 30 Cze, 2005 21:31 Temat postu: Prośba o admina // hellqImie: Przemek
Nick: hellq
Klan: [SWR*]
E-Mail: hell@desk.pl
GG: 9555001
SteamID: STEAM:0:1:1005190
Gdzie posiadam admina: posiadam HeadAdmina na serwerze public.leet.pl Czy mi to nie wystarcza? Tego chyba nie mozna w ten sposob omawiac.. Jestem tam headadminem - i zajmuje sie tym nalezycie - ale gra tam dosc malo ludzi - i czesto aby fajnie pograc poprostu trzeba grac gdzie indziej. Ostatnio gram wlasnie na bydzi 1 Podoba mi sie klimacik - ludzie rowniez sa jednym slowem cool
A dlaczego chcialbym pelnic role admina na owym serwerze? A no dlatego ze jestem do tego strasznie przyzwyczajony.. W sumie zawsze admina mialem - i sprawowalem sie bardzo dobrze. Kulture osobista posiadam wysoka - ogolnie staram sie byc jak najbardziej wporzadku. Powiecie - "on gra za krotko" - mozliwe. Gram krotko - jednak Ci co mnie kojarza - i ze mna grali badz rozmawiali - wiedza ze jestem ok. Prawda? No ale przejdzmy moze do meritum - po co mi ten admin? Poniewaz zdarza sie ze ktos sie naprawde "buja" po serwerze (tzn. klnie itd) i nie ma w takiej sytuacji admina. Oczywiscie - moze i powiecie ze to sie zdarza rzadko czy cos.. jednak uwazam ze zawsze lepiej jest miec jednego dobrego admina wiecej niz o jednego za malo...nowik - Czw 30 Cze, 2005 21:35 hmm... no fakt kojarze Ciebie ale jednak jak sam powiedziales za malo grasz zatem jestem na nie, pograj troszke daj sie poznac graczom i bedzie oki
btw. zmniejsz podpis ciasteczkowy - Czw 30 Cze, 2005 21:36 szczeże to Cię nie kojarze ale ostatnio mnie gram bo mnie kikuje ale uważam że adminów na bydzi jest już sporo zobacz tutajsHenRon - Czw 30 Cze, 2005 21:36 Zna go ktoś? Ja nie kojarze ;/ .Ronin - Czw 30 Cze, 2005 22:10 Kojarze goscia ale w pamięci mi bardziej nie utrwalił się, więc raczej na nie , jak inni, pograj z nami daj się poznać i się zobaczy. kill - Czw 30 Cze, 2005 22:49 ja tez niestety nie kojarze wiec narazie na nieYelonek - Pią 01 Lip, 2005 06:31 A ja na TAK. Jak byłem na serwie to robił za moją prawą rękę i trzymał porządek należycie, a z drugiej strony nie będzie skrajnym służbistą i nie da kikców / banów za byle co.ritarded l. - Pią 01 Lip, 2005 06:38 od [SWR*] ma full poparcie Dzejms - Pią 01 Lip, 2005 07:35 A ja słyszałem o Tobie od Akiry. Chwalił Cię z zaangażowanie w klanie.
Myślę, że na admina jeszcze musisz poczekać. sokol - Pią 01 Lip, 2005 10:01 hahahha od swr ma full poparcie?ahha kogo obchodzi opinia klanu ? ;0
raz go widzialem na serwie...ile wogole on tu gra? n/c