CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // PoTeC
potek - Pon 04 Lip, 2005 08:16 Temat postu: Prośba o admina // PoTeC- Imię, Maciek
- Nick, PoTeC
- Klan (Jeśli posiadasz...), teraz nie posiadam
- E-Mail, mpotek@o2.pl
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ, gg: 1252334
- Wiek, 14
- SteamID / Adres IP, STEAM_0:0:1748837 / 192.168.11.7
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...
Admina posiadałem na cw lecz mój klan się rozpadł i zrezygnowałem z niego. Chciałbym dostać admina na bydzi ponieważ bardzo często panuje tam chaos zamieszanie z tp robi się ffa jak nie ma admina. Błędów ortograficznych staram się nie popełniać, i od ostatniej wpadki z maxwellem już jestem w spokojny .
Proszę o rozpatrzenie mojej propozycji._rOsO_ - Pon 04 Lip, 2005 09:13 Na Tak, chłopak mimo młodego wieku jest bardzo kulturalny i ułożony, nie trzymał admina na CW za wszelką cene tylko ie mógł grac to zrezygnował
pozdrawiamkodik - Pon 04 Lip, 2005 09:32 Potek jesli dorosłes i zmadrzales to na tak.. bo sam wiesz ze kiedys lubialem Cie uspokajac ... potek - Pon 04 Lip, 2005 09:43 no już sie zmienilem po ostatniej wpadce z maxwellem widzisz np _rOsO_ zna mnie jak sie zmienilem i jaka opinia Yelonek - Pon 04 Lip, 2005 10:02 na Tak. Dzisiaj dał świadectwo że dba o zasady i porządek więc nie mam nic przeciw.bukers - Pon 04 Lip, 2005 10:45 O potka to ja jeszcze pamietam jak Ultra kiedys gral, prowadziliscie bardzo interesujace rozmowy w czasie gry.
Co do prosby to w sumie nie ma nic przeciwko ale tych adminow na bydzi to juz jest troche. Ale zobaczymy.
Pałka bedzie miała może konkurencję
P.S.
Potec to ostatnie zdanie nie do ciebie ritarded l. - Pon 04 Lip, 2005 10:53 Tak, ostatnio zmienil sie na +potek - Pon 04 Lip, 2005 10:55 no racja to bylłem mlody i głupi wtedy z ultrą ale sie zmieniłem Lord Dragon - Pon 04 Lip, 2005 11:00 Być na TAK nowik - Pon 04 Lip, 2005 11:16
bUq napisał/a:
Pałka bedzie miała może konkurencję
bo to bylo do mnie a konkurencji to ja nie bede mial nigdy bo jestem prawie najlepszy czemu prawie bo ciastek jest przedemna i to jest jedyna moja konkurencja a co do tematu PoTeC-a jestem na TAK zmienil sie i jest teraz bardzo dobrym graczem i zasluguje na admina