To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina // h4x

crz^^ - Pią 08 Lip, 2005 01:54
Temat postu: Prośba o admina // h4x
- Andrzej
- h4x, używam również takich Andrzej 'h4x' L.
- Aktualnie nie posiadam klanu
- cor7ez@o2.pl
- GG 2452994
- 19
- STEAM_0:1:1887599 / IP 10.0.35.16
- Posiadałem admina przez pewien czas na Kuźni TP 1.6, był to krótki bardzo okres gdyż serwer został wyłączony z powodu małej liczby gracz, którzy grali na serwerze

Znam zasady, strefy, itp, sam przestrzegam i upminam słownie graczy ktorzy raszują, wadą moją jest to iż przeklinam, czasami się zdarza więc to może świadczyć przeciwko mnie, nie będe pisał o sobie tylko w superlatywach bo nikt nie jest doskonały. Dlaczego staram się o admina? Odpowiedź jest prosta, denerwuje mnie brak admina na serwerze gdy upomniany gracz odpowiada textem typu "admina nie ma" bądź "zamknij ryj lamo". Myśle, że bym sobie poradził, na serwerze gram często.

btw. Nie rozumiem jednej rzeczy, dlaczego udział admina na forum powinien być bardzo duży, chodzi o statystyki i ilośc postów, bo moim skromnym zdaniem admin powinien pilnować serwera i wypowiadać się na rzeczy które dotyczą jego i kar jakie dał graczom?
pzdr.

ritarded l. - Pią 08 Lip, 2005 05:53

za, ale wylacz czity 8)
Yelonek - Pią 08 Lip, 2005 06:01

Dylemat mam, bo pare razy kickowałem za rasze i przeklinanie (przyznał się i za to plus =]). Natomiast wydaje mi się, że porządek potrafiłby utrzymać. Gorzej, że ani ja jego, ani on mnie nie lubi :rotfl:

Chwila, myślę....

Skoro w mojej opini jako admin się sprawdzi, to osobistwe wycieczki idą na bok. Jestem na tak. Tylko jak jeszcze raz miotniesz mi "kur..." na serwie ;[

kodik - Pią 08 Lip, 2005 07:11

Yelonek napisał/a:
Dylemat mam, bo pare razy kickowałem za rasze i przeklinanie (przyznał się i za to plus =]). Natomiast wydaje mi się, że porządek potrafiłby utrzymać. Gorzej, że ani ja jego, ani on mnie nie lubi :rotfl:

Chwila, myślę....

Skoro w mojej opini jako admin się sprawdzi, to osobistwe wycieczki idą na bok. Jestem na tak. Tylko jak jeszcze raz miotniesz mi "kur..." na serwie ;[

zaprzeczasz sam sobie - wiesz ze admin nie moze przeklinac rashowac itd. mimo ze wiesz ze tak robi/robil jestes na tak .. dziwne

Yelonek - Pią 08 Lip, 2005 07:18

Po prostu ponoszą go nerwy jak mu nie idzie, ale po upomnieniu od razu spokój. I nie mów mi że admini też tak nie mają, bo codziennie to widzę :x Co do haxa - potrafi trzymać ludzi krótko i ma posłuch, dlatego wiem że się sprawdzi.

Z tymi raszami (przy mnie) było tak, że raszował pare sekund za wcześnie albo nie zauważył że zamiast 1 pozostało 2 bo koleś był na samym dole tabelki. Krzyknięcie przez mikro "rasz" zawsze skutkuje. Ostentacyjnych i chamskich raszy to u niego nie było (a przynajmniej nie widziałem).

Kodik, ty się nie wyspałeś czy jak? Bo wszędzie się mnie dzisiaj czepiasz :/

kodik - Pią 08 Lip, 2005 07:22

bo mi podpadłes na serwerze z wporzo Yelonka stał sie koles kozak chcacy wiecej władzy.. jak nie miałes admina to byles inny - lepszy .. bb gl

co to h4xa to czemu nie :) sporzo grac potrafi... nie stwierdzoiłem osobiscie zadnych przeciw

bukers - Pią 08 Lip, 2005 07:58

TO ILE ty wyciskasz? 254kg? :mrgreen: :E

możesz mi to udokumentowac h4x?

Dzejms - Pią 08 Lip, 2005 08:10

Admin nie przeklina. Nie mogą ponosić go nerwy. Ma co najmniej w 90% nieskazitelną opinię. Widziałem, że gra na serwerze. W/g mnie udział admina na forum powienen być może nie bardzo duży, ale napewno zauważalny. Czyli jeszcze musisz poczekać i udowodnić, że jest inaczej. = NIE :(
_rOsO_ - Pią 08 Lip, 2005 08:47

Jak przestanie przeklinać na serwach itp. to będe na tak, teraz jestem na NIE
crz^^ - Pią 08 Lip, 2005 08:59

bUq napisał/a:
TO ILE ty wyciskasz? 254kg? :mrgreen: :E

możesz mi to udokumentowac h4x?

Buehehehe :hahaha: moge ci wysłać moje zdjęcie jak 65cm w bicepsie :rotfl:
Nie stąd się wzieło 254kg.

@Vorek, czity? Jak ja nie wiem co to jest :faja: