Skargi i zażalenia - Adamos cz.2
bukers - Śro 20 Lip, 2005 06:20 Temat postu: Adamos cz.2 a tak w ogole to wiekszosc z tych logów jest dla beki i słowa tam wypisywane są do poszczególnych osób, które braly to na żarty... I tak naprawdę naweet tego nie zauważyłem ale te logi to nie jest jedna całość tylko jakies rózne godziny....
Wiecie co to zbanujcie cały server, bo jak sie tak poprzegląda to u kazdego się znajdzie taki sznurek textów...
A co to admini nie przeklinają? Często się zdaża, że nie piszą ale bluzgają przez mica.
Vortex człowieku do ciebie to juz mi sie nawet nie chce pisać. Ja się nie musze swojej mamusi pytać czy mogę gdzieś isć czy jechać. Więc się odwal. Mam cię stary w [^^^^]
A w ogole jak komus przeszkadza ten temat to nie czytajcie go!
Sory musiałem to napisać [mam nadzieje, że dostanę tylko jedno ostrzezenie,a nie bana]
ritarded l. - Śro 20 Lip, 2005 06:35
1) chcesz to sobie szukaj logow z ostatnich 2 lat czy ilus miechow
2) banuje sie tych co zawinili
3) tak, ale jest to inna sytuacja i kontekst
4) ty sie pierwszy czepiles zlotu. a co do posiadania mnie gdzie to niech to ci wyjdzie na zdrowie, skoro lepszych argumentow nie masz.
5) zcy ty masz jakies zalamanie nerwowe ostatnio? czy adamos ci placi za lobbying
bukers - Śro 20 Lip, 2005 07:06
A SKAD wiesz jaki tu był kontekst? Przecież to jest suchy text!! A podaj mi sytuację kiedy admin moze przeklinać przez mica. I dla czego on może a gracz nie moze skoro w regulaminie jest to zabronione.
Anonymous - Śro 20 Lip, 2005 07:30
ja dam wam przyklad z mojego podworka...
byl taki sobie jeden adminek u mnie na serwku
lubiany raczej w gronie adminowskim
lubil sobie przeklinac przez mica
podaczas gry jeden z adminow zadal pytanie "czy przeklinanie przez mica, przez admina jest dozwolone?"
jako ze zasady obowiazuja wszystkich bez wyjatkow odp. byla prosta: "nie jest dozwolone"
po kolejnej akcji w ktorej adminek jak zwykle pokazal ze potrafi przeklinac dostal kicka od tego ktoremu to przeszkadzalo
adminek wrocil na serwerek i dal bana temu kto mu dal kick'a
akurat bylem wtedy na serwerku...
adminek dostal bana na 60m na na ochloniecie
stracil wszystkie flagi oprocz slota...(bo go lubie)
admin MA byc przykladem
to co sie dzialo z adamosem podczas gry w b. duzej mierze zalezalo od niego samego - od jego txtow itd.
faktem jest ze nie ma chlopak szacunku do nikogo, paru adminow ma na wzgledzie ale kazdego proboje sprawdzic na ile sobie moze pozwolic.
nie raz przegiol na serwku, nie raz na forum stad decyzja H@ taka jaka jest.
nie musi tu grac... jest tyle serwerow...
co do poziomu gry adamosa i jego skilla...
wiesz - kazdy gra jak lubi, umie i nie ma znaczenia ze adamos byl na pierwszych miejscach na serwie i to komus przeszkadzalo wiec ban.
to najglupsze co mozna wymyslec. taki txt "jest dobry" jak nie ma innych argumentow.
rownie dobrze moge powiedziec ze ma czity.
to tego typu argument - bezdowodowy...
no sory - smiechowe to troche
wiesz - kazdy txt mozna spreparowac....
ale nie mow ze sa wyciagniete z kontekstu...
logi to logi
suchy txt jak ty to mowisz
i taki ma byc
i wg. mnie nie ma znaczenia czy pisal do kolegi czy do kogos innego.
pokazal ze potrafi przeklinac a to jest niedopuszczalne.
jak chce sie z kolega powyzywac to niech idzie na gg, TSa czy inne badziewie...
tym milym akcentem koncze swoja przydluga wypowiedz...
ps.
pozdro elo elo zioooom 666 czy tez 123 dla adamosa ktorego jako gracza lubie choc jego zachowanie nie do konca mi odpowiada
quit - Śro 20 Lip, 2005 07:58
Cytat: | Wiecie co to zbanujcie cały server, bo jak sie tak poprzegląda to u kazdego się znajdzie taki sznurek textów... |
No interesujące..........................a kto ma niby być ten każdy
_rOsO_ - Śro 20 Lip, 2005 08:52
Poprostu śmieszne, H@ zamykają temat a wy od nowa swoje
Jest powiedziane słowo N I E i trzeba to zrozumieć
Której litery nie rozumiecie litera N może I a może E
Jak byłem na serwerze to jego żarty nie były odbierane fajnie przez graczy, a nawet chcieli żeby go wyrzucić, no i wielki Pan A.... się pogniewał i poszedł mnie wyzywać na Sulka. To jest człowiek który ma być odbanowany bo tworzy atmosferę na Fusion
Niech wystartuje w nowej edycji Baru dla cudoziemców, jak wygra to będe na tak...
Teraz i zawsze jestem na nie ( no chyba że wygra bar )
patterson - Śro 20 Lip, 2005 09:05
Ludzie, jak sie zamyka temat to nie po to zeby zrobc nowy
Dzejms - Śro 20 Lip, 2005 09:24 Temat postu: Re: Adamos cz.2
bUq napisał/a: | Wiecie co to zbanujcie cały server, bo jak sie tak poprzegląda to u kazdego się znajdzie taki sznurek textów...
A co to admini nie przeklinają? Często się zdaża, że nie piszą ale bluzgają przez mica. |
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
Raffik napisał/a: | to co sie dzialo z adamosem podczas gry w b. duzej mierze zalezalo od niego samego - od jego txtow itd.
faktem jest ze nie ma chlopak szacunku do nikogo, paru adminow ma na wzgledzie ale kazdego proboje sprawdzic na ile sobie moze pozwolic.
nie raz przegiol na serwku, nie raz na forum stad decyzja H@ taka jaka jest. |
Dokładnie. I nie wiem po co te dyskusje.
Anonymous - Śro 20 Lip, 2005 09:24 Temat postu: Re: Adamos cz.2
bUq napisał/a: | Wiecie co to zbanujcie cały server, bo jak sie tak poprzegląda to u kazdego się znajdzie taki sznurek textów...
|
jak u mnie znajdziesz to proszę odrazu skargę pisać, chodźby to było najmniejsze przekleństwo
bUq napisał/a: |
A co to admini nie przeklinają? Często się zdaża, że nie piszą ale bluzgają przez mica.
| proszę czas i miejsce, nagrać pokazać demo, ukaramy - a jak nie ma to proszę bezpodstawnych oskarżeń nie pisać!
EOT po raz drugi
ciasteczkowy - Śro 20 Lip, 2005 15:54
Sory Cheetach ale musiałem odpowiedzieć Raffikowi
Cytat: | ja dam wam przyklad z mojego podworka...
byl taki sobie jeden adminek u mnie na serwku
lubiany raczej w gronie adminowskim
lubil sobie przeklinac przez mica
podaczas gry jeden z adminow zadal pytanie "czy przeklinanie przez mica, przez admina jest dozwolone?"
jako ze zasady obowiazuja wszystkich bez wyjatkow odp. byla prosta: "nie jest dozwolone"
po kolejnej akcji w ktorej adminek jak zwykle pokazal ze potrafi przeklinac dostal kicka od tego ktoremu to przeszkadzalo
adminek wrocil na serwerek i dal bana temu kto mu dal kick'a
akurat bylem wtedy na serwerku...
adminek dostal bana na 60m na na ochloniecie
stracil wszystkie flagi oprocz slota...(bo go lubie)
|
to o mnie
a teraz ja Ci coś powiem po pierwsze to nikogo nie obraziłem i powiedziałem k..skąd on wiedział że tu jestem a po drugi kika dostałem że powiedziałem jej że nie jest moją matką żeby mi mówiła co mam robić .
A że to była dziewczyna to rozumiem twoje zachowanie trzeba zabłysnąć
mogłeś się najpierw spytać o co chodzi a nie banować mnie za frajer
za slota dziękuje bo nie gram CU
|
|
|