CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Zażalenie + Oklaski dla adminów :)
MaacieK - Czw 18 Sie, 2005 15:25 Temat postu: Zażalenie + Oklaski dla adminów :)No więc zażalenie jest w sprawie dośc czesto poruszanej sprawy jaką jest: "Nawijanie bez celu przez mic". No jak wiadomo wielu graczy nie wytrzymuje nerwowo i lecą wyzwiska, texty w stylu "JAPA" itp. I tu dwie małe prośby
Do adminów: Chciałbym żebiście karali jak najczęściej takich typów. Bo po 1. Drażnia po 2. Denerwują, 3. Rorpraszają 4. Przeszkadzają.
Do graczy: Warto by poinformować admina, że ktos nawija bez celu lub urządza mini plejbek szoł a nie jechać i wyzywac.
BTW - Brawo dla adminów za szybkie kickowanie raszerów (wielki +)
pozdro.Vegeta - Czw 18 Sie, 2005 15:37 robimy co mozemy ale nie wszyscy mowia po drugie ludzie mowcie kto raszuej a nie text typu raszuja bo to nam nie ulatwia i nie jestesmy worzkamiritarded l. - Czw 18 Sie, 2005 15:47 no, tylko jak mnie cytujesz to plac tantiemy
najsmieszniej jest jak sie pytaja mnie CT a aj jestem w terro, czemu nie kikuje tego co gada!!!!!Anonymous - Czw 18 Sie, 2005 16:08 fakt tacy klesie też mnie drażnia, juz 2 dzien sie z jednym użeram ale chyba wyluzował.nappy - Czw 18 Sie, 2005 18:02 A jak nie chcesz być uznany za donosiciela czy cuś : to say_team @ (małpeczka) i tu piszesz, pójdzie wprost do Adminów MaacieK - Czw 18 Sie, 2005 19:34 pieucha (Heheh) gupi to ja jeszcze nie jestem i wiem conieco lyzka - Pią 19 Sie, 2005 16:59 Admini zawsze szybko reagowali, tylko trzeba im dokładnie powiedzieć co i jak się dzieje na serwie, bo nie mają oczu dookoła głowy:] Co do nawijanek przez mika to się absolutnie zgadzam. Czasem wejdą na serwa ludzie, którzy myśla, że są sami na serwie...(choć mi też czasem mówią, że za dużo gadam - zupełnie nie wiem czemu )Proponuje nie szczypanie się z nimi, tylko tam dwa ostrzeżenia jakieś i coraz bardziej radykalne środeczki;] ciasteczkowy - Pią 19 Sie, 2005 17:22 Dobra już nic nie będę nawijał przez mikrofon .
Cieszycie się nowik - Pią 19 Sie, 2005 20:16
ciasteczkowy napisał/a:
Dobra już nic nie będę nawijał przez mikrofon .
Cieszycie się
nieeeeeeeee!!!!!!!!! i sie nie zgadamy !!!!!!!!!!Ronin - Pią 19 Sie, 2005 22:17 Japa Ciastek