To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na admina sidney polak alcoholique

nowik - Śro 24 Sie, 2005 19:57
Temat postu: Skarga na admina sidney polak alcoholique
Piszę oficjalną w 100% (stu procentach) skargę na w.w admina gdyż wyzywa mnie nagminnie od lamek co mnie doprowadza do szalu !! wnosze o zabranie mu admina !!
bbl` - Śro 24 Sie, 2005 19:59

Hahahah to ma byc zart ? :hahaha: :rotfl: :mrgreen:
sidney - Śro 24 Sie, 2005 19:59

a ty to jakis swiety jestes? dzisiaj tez mnie wyzywales! albo twoj bind "sidney to lamka" to niby co? dzisiaj specjalnie 2 razy sie podlozyles zebym cie zabil na TK pewnie chciales zebym bana dostal przez ciebie

pozdrawiam

Anonymous - Śro 24 Sie, 2005 19:59

OMG !! !! !! !! !! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: !! !! !! !! !! !!
jak mozna za mówienie prwdy zabrac admina !! !! albo wiecie co zabrac i zbanować :x

nowik - Śro 24 Sie, 2005 20:00

ty pyzo nie doprowadzaj mnie znowu do szalu !! tak podlozylem sie i co mi zrobisz !! no dawaj jak takis madry ?? !!
nowik - Śro 24 Sie, 2005 20:01

SiD a ty to nie jestes swiety z tym swoim 3l0 el0 bindem ktory mozesz wsadzic sobie w ... no wlasnie odbyt !!
bbl` - Śro 24 Sie, 2005 20:01

Zostawic sidneya :D , z kim ja sie bede bawil na de_piranesi w plywanie ? :( :hahaha: :D
nowik - Śro 24 Sie, 2005 20:02

BuBeL^^ napisał/a:
Zostawic sidneya :D , z kim ja sie bede bawil na de_piranesi w plywanie ? :( :hahaha: :D

z rybami :hahaha: :hahaha: :hahaha: :D :D :mrgreen: :mrgreen:

sidney - Śro 24 Sie, 2005 20:02

to dajesz 1vs1 !! na kciuki !! to zobaczymy kto wygra...przegrany dostaje bana na zycie :faja: niedam se w kasze dmuchac...zeby taki nowik mnie wyzywal n/c
nowik - Śro 24 Sie, 2005 20:03

no dalej lecimy na kcuki albo na wykrecanie sutkow co !! no dawaj 1vs1 i wygrany moze zabic drugiego bez skrupulow !! pozatym kto tu kogo wyzywa :F n/c