CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - bLOkowanie slotów.
MaacieK - Pon 29 Sie, 2005 20:01 Temat postu: bLOkowanie slotów.Chcialem złozyc skarge. Otóż pare razy spotkalem sie z sytuacją ze gracze stoja na respie (a adminowie są) i nie dostaja slaya ani kicka. To samo ze spektatorami. Siedza 5 min na specie i nic. Oczywiscie w takich sytuacjach pisze na pałe sie Free Fragi stoją na respie i blokuja slota. Ale nic.lyzka - Pon 29 Sie, 2005 20:33 Wiesz, czasem się prosi o nie kickowanie, bo się wychodzi np. na 5 minut czy cuś, a na serwa naprawde jest ciężko wejść... Tak przy okazji to nie pisze się na forum w stylu ,,na pałe", bo są chyba inne, bardziej kulturalne słowa np. ,,nagminnie"??:DAnonymous - Pon 29 Sie, 2005 20:35 Może jakieś dowody, screny co bo z tego co ja wiem admini dają slay a jak stoi już kolejna runde kick, ze spectami jest to samo jeżeli nie wchodzą do gry to kick kill - Pon 29 Sie, 2005 20:42 jak admini sa i zobacza ze jest jakis ff to przewaznie daja te slay'e chyba ze nie sa w tej druzynie gdzie ff to trzeba im powiediec i jest git wiec spokojnie. btw.Tobie MaacieK nigdy nie zdazylo sie odejsc od kompa, albo ze tel dzwoni? wiecej wyrozumialoscijatokor - Pon 29 Sie, 2005 20:48 uwież mi ze ja za każdgo FF daje za 1 razem slay a za 2 kickMaacieK - Pon 29 Sie, 2005 21:52 Sid - Następnym razem bede robil demko i sie przekonasz.
Hmm nie chcialbym żeby mnie ktos źle zrozumial. Nie chodzi mi o to, że non stop jak jest FreeFrag to adminowie nie dają slaya, bo dają. Ale zetknalem sie z sytuacja kiedy admin (chyba Sidney ) przebiegal kolo FreeFraga i nic nie zrobil.
Jeśli gracz prosil o nie kickowanie lub cos w tym stylu to sorry lnk - Pon 29 Sie, 2005 22:07 Bo sidney nabija fragi na FF ,dlatego nic nie robi sidney - Pon 29 Sie, 2005 22:20 maciek ja zawsze daje slaye albo kicki wiec nierzucaj podejrzen na mnie bo to niebylem ja..zawsze jak ktos mi mowi ze ff stoi to kick albo slay MaacieK - Pon 29 Sie, 2005 22:34 jesteś pewien ?:P Hmmm... (teraz ida takie zamazania obrazu jak na filmach)
Wiec 3 dni temu. Drużyna Terro. Stoi pan FRI Fr4g. Piszę say_team @ Free Frag na respie terro. Plz zróbcie cos z nim bo stoi i slota blokuje. Po chwili biegnie Sidney ja go zatrzymuje, świece latarka i strzelam pod nogi Free Fragowi, a Sideny patrzy .... i biegnie dalej
Kolo chyba w nastepnej rundzie dostal Kickozorda.
Pozdro.Dzejms - Pon 29 Sie, 2005 22:41 Myślę, że jak skonstruują hełmy dla adminów z 4 parami oczu i 3 parami uszu, to takie skargi będą napewno uzasadnione.
A na poważnie, nie spotkałem się z tym problemem nawet jak byłem zwykłym graczem.