CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o przyznanie admina// Pół-Czlowiek Pół-Kabura
P-C P-K - Wto 06 Wrz, 2005 21:18 Temat postu: Prośba o przyznanie admina// Pół-Czlowiek Pół-Kabura- Andrzej
- Pół-Człowiek Pół-Kabura, PCPK
- Nie mam, i mieć nie zamierzam
- Blackstorm0@poczta.onet.pl
- 6577962
- 16
- STEAM_0:1:3916312
Mówią, że się roi od adminów na bydzi. Nie zgodziłbym się z tym stwierdzeniem. Często gram w godzinach, w których admini siedzą jeszcze w pracy/szkole, i żaden nie jest dostępny na gg. Krew mnie zalewa, gdy bezkarni raszerzy, mimo próśb i gróźb dalej czynią "zło" . Przeszkadza to w dobrej zabawie innym i burzy wspaniałą atmosferę serwera.
Na bydzi gram już bardzo długo. Znam ludzi grających na serwerze, a oni znają mnie. Myślę, że wiem czego po kim można się spodziewać.
Zasad przestrzegam bezwzględnie, i staram się pouczać tych co je łamią. Motywację mam, bo nic nie denerwuje mnie bardziej niż ludzie nie czytający info na wejściu/nie próbujący zapoznać się ze strefami.
Niektórzy moga mieć zastrzeżenia co do mojego młodego wieku. Zdaje mi się, że jestem dośc poważnym gościem, który umie udźwignąć ciężar odpowiedzialności. W końcu w ciągu wakacji pracuję jako ratownik na basenie.
Mam nadzieje, że "szanowne grono adminowskie" pozytywnie rozważy mą prośbę. Mile widziane są też opinie innych graczy.
PozdrawiamAnonymous - Wto 06 Wrz, 2005 21:24 nic do niego nie mam ale http://forum.cs-fusion.pl/groupcp.php?g=771
popatrzmy ile jest juz adminów a zbliża sie zima i każdy w zimowy wieczór bedzie chciał zagrać i znowu bedą sie powtarzały się sytuacje typu Admin Team (połowa serwera admini)ritarded l. - Wto 06 Wrz, 2005 21:50 na taksiatkarz - Wto 06 Wrz, 2005 22:25 sid... mozesz nie miec racji... bo z tej grupy musisz odjac ok 5 osob bo poprostu nie graja czesto... lub wcale....
SI (tak)patterson - Wto 06 Wrz, 2005 22:37 nie_rOsO_ - Wto 06 Wrz, 2005 22:47 niekill - Śro 07 Wrz, 2005 08:39 niebbl` - Śro 07 Wrz, 2005 12:59 Na nie, wedlug mnie jest juz wystarczajaco duzo adminow . nappy - Śro 07 Wrz, 2005 13:52 Hmm... jeżeli byłoby mniej adminów - to jasne dajcie mu (bo b. dobrze sie sprawuje). Ale jest ich 'troszke' za dużo.nowik - Śro 07 Wrz, 2005 14:27 Temat postu: Re: Prośba o przyznanie admina// Pół-Czlowiek Pół-KaburaNo a ja sie troche poczepiam otóż zaczne od tego że masz lat
P-C P-K napisał/a:
- 16
zatem stwierdzenie ze
P-C P-K napisał/a:
Często gram w godzinach, w których admini siedzą jeszcze w pracy/szkole, i żaden nie jest dostępny na gg.
nie jest zbyt dobre z tego względu ze w tym wieku powinienes zacząć chodzić do szkoly sredniej zatem chyba w godzinach 8-16 raczej jestes w szkole a nie w domu i grasz w cs-a pozatym jak juz przedmowcy wspomnieli na serwerze jest wystarczajaco duzo adminow zatem jezeli chodzi o przyjmowanie nowych to jestem na nie, no chyba ze bedzie jakaś redukcja etatów... ale tego to chyba bysmy nie chcieli... zatem podsumowywując jestem na nie...