CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Nuke bez flashbuga ?
MaacieK - Sob 17 Wrz, 2005 12:44 Temat postu: Nuke bez flashbuga ?Byłaby mozliwa taka opcja, żeby dodać tę mapkę zamiast normalnego NUKE'a ? Zakrywa ona flashbuga a grac mozna normalnie. Jeśli nie wiecie o co mi chodzi to: KLIK
Prosiłbym o opinie .:Solid_Snake:. - Sob 17 Wrz, 2005 12:49 Mało prawdopodobne, bo wszyscy by musieli by tą mape ściągac
Najlepiej napisać do Valve Dadzą ją w update'cie i bedzie git
Wiem, wiem.. może to śmiesznie brzmi, napisać do Valve. Ale wiem, że oni dość często biorą takie sugestie graczy do serca Warto spróbować.MaacieK - Sob 17 Wrz, 2005 12:53 Dajcie mejla i dobrego zioma co angielski umie. I mozemy napisac bbl` - Sob 17 Wrz, 2005 13:04 Ej, a co to jest ten flashbug homis - Sob 17 Wrz, 2005 13:11 Amgielski :F. Napisz po rosyjsku :F. sidney - Sob 17 Wrz, 2005 13:41
Cytat:
Jego modyfikacja jest dość specyficzna, bowiem wymaga tylko zupdatowania mapy na serwerze, nie zaś u indywidualnych klientów.
a wiec....gracze niebeda musieli sciagac AdAMoS - Sob 17 Wrz, 2005 13:56 A nawet gdy beda musieli to co? Chyba lepiej oszczedzic sobie nerwow przy glupim flashbugu i w spokojue pograc Dawaj solid, wrzuc ja na serwa. Pewnie wiekszosc graczy odwiedza cs.pl no i tam w newsach jest link do tego, wiec czym predzej czym pozniej zaopatrzcie sie w ta mapke MaacieK - Sob 17 Wrz, 2005 15:29 Solid weź Daj. Oszczędzisz nerwów adminom (raz na rok ale jednaK)nowik - Sob 17 Wrz, 2005 15:45 na nie Anonymous - Sob 17 Wrz, 2005 17:36 Bubel ja tez do tej pory nie wiedzialem, ze taki blad istnieje
Popatrzylem na komentarze na cs.pl odnosnie tego news'a i jeden z userow takie cos napisal:
"jak sie rzucało fb pod jedną ze skrzynek na pochylni, cała pochylnia była ślepa"