CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skrypty i configi - Jeżeli szukasz pomocy w zrobieniu cfg to pisz ja pomoge
qul - Sob 17 Wrz, 2005 16:12 Temat postu: Jeżeli szukasz pomocy w zrobieniu cfg to pisz ja pomogeMam jush doswiadczenie w pisaniu cfg.
Jeżeli szukasz pomocy w zrobieniu cfg to pisz ja pomogeRonin - Sob 17 Wrz, 2005 18:28 To może mój poprawnie skonfigurujesz Mam cfg i mam radiówkę i ping mały ale loss 20-30 wrr, grac nie mozna.
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".
bind "F12" "say [ Moje gg: 2397920 ]"
bind "INS" "say_team [ Lubię was, no mówię ze was lubię zabijać]"
bind "DEL" "say [bojcie sie mnie juz po was ide ]"
bind "PGDN" "say [ Witam Wszystkich ]"
bind "PGUP" "say [ LOL ]"
bind "HOME" "say_team [ -->> Rasz w Prawo -->> ]"
bind "END" "say [ ZA CHWILE Z TOBA SKONCZE ]"
Normalnie pr0 MaacieK - Sob 17 Wrz, 2005 21:15 Też to zauważyłem BUBLU Heheh pr0 el0 el0 Zia 555
N1 Ronin
Pokombinuj z rate ... qul - Sob 17 Wrz, 2005 22:28
Ronin napisał/a:
rate 25000
widze ze masz pojecie o cfg i rate :O
nawet na rate 6000 mozesz miec ping 3 loss 0 choke 0 :O
zalezy od netanappy - Sob 17 Wrz, 2005 22:46
qul napisał/a:
Ronin napisał/a:
rate 25000
widze ze masz pojecie o cfg i rate :O
nawet na rate 6000 mozesz miec ping 3 loss 0 choke 0 :O
zalezy od neta
Człowieczku... miałeś pomagać nie krytykować prawda? No...
ja mam :
rate 25k
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
cl_cmdbackup 1
i all ok... tyle, że czasem loss do 10 skoczy Ustawienia lanowe psychic - Nie 18 Wrz, 2005 00:03 lol rate itp zalezy od neta jakie macei ustawic...
macie tu wycinek z boarda:
Cytat:
Co trzeci temat na tym forum brzmi "jak ustawic rate dla mojego łącza" wiec jezeli nie chce wam sie dodawac/odejmowac/mnozyc i dzielic w poradniku zrobionym wczesniej przez _KaszpiR_'a przedstawiam wam latwiejsza opcje:
pojawi sie takie oto magiczne okno w ktorym wybieramy opcje NEW YORK CITY, NY <-- chyba jest najdokladniejsza dla polski:
2. Najlepiej wylaczyc wszystkie programy ktore sa podlaczone do net'u takie jak kazaa,gg, itp. zeby nie zamulaly nam łącza. I zaczac mierzyc predkosc naszego download/upload. Gdy wszystko zostanie pomierzone zobaczysz wyniki:
W moim przypadku jest to:
Last Result:
Download Speed: 123 kbps (15.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 60 kbps (7.5 KB/sec transfer rate)
3. Sciagamy oraz instalujemy program HLTooLz. Download(1.7mb)
4. Uruchamiamy i wchodzimy w zakladke "Ping Tweaks". W rubrykach upload/download wybieramy opcje KBits/sec i wpisujemy tam odpowiednie wartosci jakie uzyskalismy podczas testu. W moim przypadku jest to:
upload: 60
download: 123
Tak to wyglada:
5. Jak widzicie program od razu pokazuje nam wyniki ktore w moim przypadku wygladaja tak:
rate "14170"
cl_updaterate "45"
cl_cmdrate "49"
cl_cmdbackup "2"
mp_declas "300"
Wpisujemy komendy do configa i mozemy zabrac sie za podbijanie europy. Mam nadzieje ze ten miniporadnik nie zostanie od razu zamkniety przez pierwszego lepszego moderatora i komus sie przyda a tym bardziej nowym graczom.
mysle ze pomoze;]MaacieK - Nie 18 Wrz, 2005 13:47 O dzięki. Mi też sie przyda. Okazało sie ze mialem całkiem inne komendy wpisane. Moze bedzie ping lepszy ?: ) oby