CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Pora na przeprosiny i prośbe o unbana
sokół - Pon 19 Wrz, 2005 20:08 Temat postu: Pora na przeprosiny i prośbe o unbanaSiema wszystkim
Właśnie dostaje wiadomość na gg o nowym adresie forum bydzi i rozpadzie cs-f.
Nawet zostałem odbanowany na forum .Tak sobie myśląc postanowilem poprosiś o odbanowanie z serwera bydziaTP.
wiem,zaraz zejda sie głosy na NIE i kazdy napisze ze jestem nie wychowanym %!#%!#%nem i w sumie w pewnym sensie mają racje,
no ale tak w wolnym czasie fajnie pograć ze znajomymi na serwie,pośmiać się i pograć bez nerwów że znów ktoś mnie kara w plecy .
Przy okazji zdjęcia bana z forum chciałem wszystkich przeprosić za moje wcześniejsze zachowanie.Szczególnie Vortexa,Pattersona i wszystkich tych którzy poczuli się urażeni.Było to nie mądre z mojej strony i teraz żałuje
Mam nadzieje,że rozpatrzycie moją prośbe pozytywnie.Jeżeli nie no to trudno będe żałować .
naracrz^^ - Pon 19 Wrz, 2005 20:15 Na tak! nappy - Pon 19 Wrz, 2005 20:21 Adamos dostał szanse... to mu też dać Anonymous - Pon 19 Wrz, 2005 20:26 ja bym dał szanse ale pod waruniem że przestanie grac jak BOT MaacieK - Pon 19 Wrz, 2005 20:29 na tak
sid bananowy bocie bbl` - Pon 19 Wrz, 2005 20:43 Odbanowac ptaka nowik - Pon 19 Wrz, 2005 20:44 hmm to może odrazu odbanujemy wszystkich co hhmmm... a co do sokoła to swoim wcześniejszym zachowaniem udowodnił nam że nie jest godny tego aby grać na tak poważnym serwerze jakim jest bydzia zatem jestem na TAK tak jestem na TAK slychać mnie halooo... pss.. panie majster ten mikrofon zle dziala ;/ aaa on działa dobrze tylko ja nie slysze tego co mowe aha to przepraszam... khm.. przepraszam panstwa JESTEM NA TAK i koniec tematy ritarded l. - Pon 19 Wrz, 2005 21:09 na nie, chyba ze skl udowodni ze cos sie w nim zmienilo naprawde a nie na pokazsokół - Pon 19 Wrz, 2005 21:14
VorteX^^ napisał/a:
na nie, chyba ze skl udowodni ze cos sie w nim zmienilo naprawde a nie na pokaz
nie podejmowal bym sie prosby o ubana gdybym mial po chwili znowu kogos obrazic.Nauczke mam na całe zycie tak czy inaczej.
btw
nie ogarniam tego banana co on ma znaczyc ?sidney - Pon 19 Wrz, 2005 21:24
Cytat:
:banan: nie ogarniam tego banana co on ma znaczyc ?
Kod:
banan - żółty owoc z kotliny kongo, ułożony w kształt litery C, raczej do spożycia, chociaż czasami używany do innych celów. po tygodniu gnije