To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Co zyskaliście dzięki cs'owi??

oLKa - Pon 26 Wrz, 2005 20:09
Temat postu: Co zyskaliście dzięki cs'owi??
Ostatnio stwierdziłam, że cs nie tylko dał mi świetną zabawe, ale i inne wartościowe rzeczy :D

ZAuważyłam, że stałam się dużo bardziej odważniejsza i otwarta ;] a wydaje mi się, że to napewno zasługa cs'a.

Następne co zyskałam to napewno, poznanie kilku fajnych osób :D

Nastepnie gra na bydzi zapewnia mi świetny humor. Jak jest jakiś lolq na serverze to aż miło sie z niego pośmiać :hahaha: Albo jak są jakieś przypaly :D

I tak, jak na grę, to wydaje mi się, że to sporo ;]

A co wy zyskaliście dzięki cs'owi??

sidney - Pon 26 Wrz, 2005 20:15

Cytat:
...poznanie kilku fajnych osób :D ...

a ja sie tam zaliczam? :chytrus: :D :D:D

dzieki csowi zyskalem dom, dobrze platna prace, rodzine :)

a tak na serio to duuuuuuuuzo ale to duzo smiechu z fajnymi osobami :D

LOLA - Pon 26 Wrz, 2005 20:19

Ja tez przedewszystkim dzieki cs'owi poznalam wielu swietnych ludzi, ale przedewszystkim swietny humor mam jak wchodze na server.. zawsze posmiac sie mozna :]
nowik - Pon 26 Wrz, 2005 20:22

a ja się do tych waszych fajnych ludzi zaliczam ?? :D

no a ja przedewszystkim zyskałem to co wy :P a i do tego trzeba doliczyć lepszą myszkę, Steelpada, karte graficzna i ram bo cs mi sie ciął bez tego :hahaha: :hahaha:

a tak btw. jak my sie z sidneyem dobierzemy na serwie wtedy to jest zwala :banan: :banan: :E

sidney - Pon 26 Wrz, 2005 20:27

nowik zle okreslenie. nie zwala tylko niezla beka :hahaha: :banan: :D
oLKa - Pon 26 Wrz, 2005 20:32

Niektórzy = wszyscy których poznalam :D
Anonymous - Pon 26 Wrz, 2005 20:35

hmmm... CS to kupa śmierdzącego kału która pierze młodym i nie doświadczonym jeszcze w bojach życia codziennego banie, później wychodzą tacy na ulice pełni agresji i wrogości do innych jak ja bym był władcą totalitarym zakazał bym grać w gry tego typu. Tu przekaz do rodziców zakazać, zabronić CS póki jeszcze wasi podopieczni nie stoczyli sie w głąb internetowej otchłani i nie stali sie warzywami wegetującymi przed komputeream.
sidney - Pon 26 Wrz, 2005 20:36

sid ty pesymisto :hahaha:
Anonymous - Pon 26 Wrz, 2005 20:40

a tak na poważnie to sporo spoko fajnych ludzi, (pozdro ekipa z TS ), no i zobaczyłem jak ludzie potrafią być zawistni, bezmyślni i zapatrzeni w siebie i w swoje wygórowane miemanie o sobie, żal mi takich ludzi bo nie czają że to tylko gra i staja sie sztuczni i chcą na siebie zwrócić uwage beznadziejnymi textami i powielaniem zachowania i stylu wymowy innych
oLKa - Pon 26 Wrz, 2005 20:49

Oj, takich to mi też żal. Chcę (=myśla, że sa) być fajni... Ale nie zbyt im sie to udaje :/