CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Co zyskaliście dzięki cs'owi??
oLKa - Pon 26 Wrz, 2005 20:09 Temat postu: Co zyskaliście dzięki cs'owi??Ostatnio stwierdziłam, że cs nie tylko dał mi świetną zabawe, ale i inne wartościowe rzeczy
ZAuważyłam, że stałam się dużo bardziej odważniejsza i otwarta a wydaje mi się, że to napewno zasługa cs'a.
Następne co zyskałam to napewno, poznanie kilku fajnych osób
Nastepnie gra na bydzi zapewnia mi świetny humor. Jak jest jakiś lolq na serverze to aż miło sie z niego pośmiać Albo jak są jakieś przypaly
I tak, jak na grę, to wydaje mi się, że to sporo
A co wy zyskaliście dzięki cs'owi??sidney - Pon 26 Wrz, 2005 20:15
Cytat:
...poznanie kilku fajnych osób ...
a ja sie tam zaliczam? :D:D
dzieki csowi zyskalem dom, dobrze platna prace, rodzine
a tak na serio to duuuuuuuuzo ale to duzo smiechu z fajnymi osobami LOLA - Pon 26 Wrz, 2005 20:19 Ja tez przedewszystkim dzieki cs'owi poznalam wielu swietnych ludzi, ale przedewszystkim swietny humor mam jak wchodze na server.. zawsze posmiac sie mozna nowik - Pon 26 Wrz, 2005 20:22 a ja się do tych waszych fajnych ludzi zaliczam
no a ja przedewszystkim zyskałem to co wy a i do tego trzeba doliczyć lepszą myszkę, Steelpada, karte graficzna i ram bo cs mi sie ciął bez tego
a tak btw. jak my sie z sidneyem dobierzemy na serwie wtedy to jest zwala sidney - Pon 26 Wrz, 2005 20:27 nowik zle okreslenie. nie zwala tylko niezla beka oLKa - Pon 26 Wrz, 2005 20:32 Niektórzy = wszyscy których poznalam Anonymous - Pon 26 Wrz, 2005 20:35 hmmm... CS to kupa śmierdzącego kału która pierze młodym i nie doświadczonym jeszcze w bojach życia codziennego banie, później wychodzą tacy na ulice pełni agresji i wrogości do innych jak ja bym był władcą totalitarym zakazał bym grać w gry tego typu. Tu przekaz do rodziców zakazać, zabronić CS póki jeszcze wasi podopieczni nie stoczyli sie w głąb internetowej otchłani i nie stali sie warzywami wegetującymi przed komputeream.sidney - Pon 26 Wrz, 2005 20:36 sid ty pesymisto Anonymous - Pon 26 Wrz, 2005 20:40 a tak na poważnie to sporo spoko fajnych ludzi, (pozdro ekipa z TS ), no i zobaczyłem jak ludzie potrafią być zawistni, bezmyślni i zapatrzeni w siebie i w swoje wygórowane miemanie o sobie, żal mi takich ludzi bo nie czają że to tylko gra i staja sie sztuczni i chcą na siebie zwrócić uwage beznadziejnymi textami i powielaniem zachowania i stylu wymowy innychoLKa - Pon 26 Wrz, 2005 20:49 Oj, takich to mi też żal. Chcę (=myśla, że sa) być fajni... Ale nie zbyt im sie to udaje