To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - PERM???!!!!!!!!

Augi888 - Wto 27 Wrz, 2005 13:37
Temat postu: PERM???!!!!!!!!
Czemu dostalem bana i za co?Nie obrzalem innych graczy i nie powiedzialem ŻADNEGO obrazliwego slowa.... mimo to dostalem PERMA!Przestrzeglaem zasad mimo to że pare osub pod nikami -...- zlosliwie mi dokuczalo. Nastepnie skargi skadali na mnie te same osoby kture byly w tym clanie....Prosze o zdjecia bana...
LOLA - Wto 27 Wrz, 2005 14:03

Augi najpierw troszke poczytaj forum a potem zakladaj nowy temat, ulatwie ci to. Prosze linka http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=4447

pozdrawiam.

Augi888 - Wto 27 Wrz, 2005 14:12

Przeczytalem, jednak byl przy tym ADIMN i jakos mnie nie ukarał....pozatym bylem prowokowany juz od dłuższego czasu i wyzywany np od CPL-a i paru ostrzejszych rzeczy. Poprostu pare osub sie na mnie uwzięlo.Prosze o zdjęcie bana :(
lnk - Wto 27 Wrz, 2005 14:14

AHAHAHHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAAH
Augi zal mi ciebie , "nie obrazalem nikogo" pffffffffff .Pozatym jak mielsmy takie nicki -..-odrazu miales nick pro ClaN AHAHAHAH wiec nie klam ;] .

kill - Wto 27 Wrz, 2005 14:15

wez za to co robisz na servie to juz dawno sie jakis permik nalezal. non stop kampisz.poszukaj sobie jakiegos innego serva albo zacznij grac w szachy :x
Jin - Wto 27 Wrz, 2005 14:16

po 1 augi nie da sie ukryc ze jetes cpl -,- zawsze ale to zawsze kampisz z paczką a reszta teamu czeka godzine az ruszusz sie troche... po 2 obrazales mojego ziombla pojazdem po rodzicach. po 3 ban -,-

:papa2:

lnk - Wto 27 Wrz, 2005 14:18

kill napisał/a:
wez za to co robisz na servie to juz dawno sie jakis permik nalezal. non stop kampisz.poszukaj sobie jakiegos innego serva albo zacznij grac w szachy :x

Dokladnie

Jestes najwiekszy cpl na servie i jakiego w ogole widzialem , i tak Ci nigdy on nie wychodzi
ale coz.... . Nie raz trzeba czekac cala runde zanim ty przegrasz :x

Augi888 - Wto 27 Wrz, 2005 14:32

CPL tak??to nie ja was sie czepialem tylko wy mnie!Wedlug was ZAWSZE kampie z paka...niegdy takiego czegos nie zrobilem..pozatym admini czesto graja na serwerze i jakos nigy kicka za ...wedlug was campienie nie dostalem....
kill - Wto 27 Wrz, 2005 14:50

Augi888 napisał/a:
CPL tak??to nie ja was sie czepialem tylko wy mnie!Wedlug was ZAWSZE kampie z paka...niegdy takiego czegos nie zrobilem..pozatym admini czesto graja na serwerze i jakos nigy kicka za ...wedlug was campienie nie dostalem....

:hahaha: Glupi czy z policji?? :x prosze wykasuj konto z tego forum i daj sobie spokuj z cs. :papa2:

Augi888 - Wto 27 Wrz, 2005 15:07

Poprostu prosze o zdjecie bana.... (konto wykasuje kiedy uznam to za sluszne). !! !! !!
Dostalem go nieslusznie i tyle.

[ Dodano: Wto 27 Wrz, 2005 16:17 ]
DO Ink...pr0 CLAN HAHAHA mam zalożony taki clan w raz z kumplami wiec nie wiem o co ci chodzi.....