To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina ponowiona//PCPK

P-C P-K - Wto 27 Wrz, 2005 21:08
Temat postu: Prośba o admina ponowiona//PCPK
Imię: Andrzej
Nicki(i): Pół-Człowiek Pół-Kabura, PCPK
Klan: Nie mam, i mieć nie zamierzam
E-mail: Blackstorm0@poczta.onet.pl
GyGy: 6577962
SteamID: STEAM_0:1:3916312

O admina już prosiłem jakiś czas temu. Prośbę odrzucono z powodu zbyt dużej liczby adminów. Teraz po podziale skłoniłem się ku bydzi i chciałbym coś zrobić dla serwera, a jako, że zwolniły się miejsca adminowskie to chętnie bym wskoczył na któreś z nich. Gram na bydziaszce już bardzo długo. Ludzie mnie znają. Ja znam ich. Jestem kulturalny, nie przeklinam. Pod żadnym pozorem nie raszuje. Myślę, że bym się sprawdził w roli zaprowadzacza porządku. (reszta w poprzedniej prośbie http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=4335) Proszę o opinie...

nappy - Wto 27 Wrz, 2005 21:25

NIE !

żartowałem... NIE!! NIE!! NIE!!

ok, niech wam będzie - tak ;)

sokół - Wto 27 Wrz, 2005 21:26

adminów jest w sam raz
ritarded l. - Wto 27 Wrz, 2005 23:15

nic do ciebie nie mam, jestem na tak, ale IMO adminow starczy. chyba ze grasz w godzinach 9-12 rano :)
_rOsO_ - Śro 28 Wrz, 2005 08:12

Na nie, jak zapewne pamiętacie: nabór na admina będzie miał miejsce po ew. rezygnacji lub usunięciu jednego z adminujących obecnie :) Był post o tym napisany przez Solida...
Anonymous - Śro 28 Wrz, 2005 08:49

1. Moze pamiec mam krotką
2. Moze ostatnio nie bylem zbyt czesto na forum
3. Roso ale chyba post ten Solid_Snake pisal po ostatnim "wiekszym" (ze tak ujme) naborze adminow na server. Mam na mysli propozycje: P-C-P-K, Jin'a, Popolupo, homis'a, schotki. Z tych 5 teoretycznie tylko homis ma admina wzoruje sie na Spisie adminow. Reszta chyba zrezygnowala krotko po tym jak rozpadl sie cs.fusion. A P-C-P-K wogole nie dostal.
Wiec sloty na admina chyba sie zwolnily :x
4. Ja osobiscie nie mam nic przeciwko P-C-P-K i jestem na tak :)
5. Moze mi ktos wyjasnic skad w gronie adminow wzial sie pan o nicku "omg" jakos nie widze :wow: w dziale prosby i propozycje jego podania o admina ??

bukers - Śro 28 Wrz, 2005 10:08

JA TAM JESTEM na tak
Lord Dragon - Śro 28 Wrz, 2005 12:14

NA tak :rotfl2:
bbl` - Śro 28 Wrz, 2005 13:01

Ogolnie nic do Ciebie nie mam, jestes spoko ;] , ale wedlug mnie jest juz duzo adminow i wiecej chyba juz nie potrzeba. To tyle, wiec jestem na nie :)
jatokor - Śro 28 Wrz, 2005 14:21

w sprawe pana omg nie wnikajmy ma admina bo miał wcześniej