CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // IrYs
i.S.b - Czw 06 Paź, 2005 15:14 Temat postu: Prośba o admina // IrYsimię - Irek
nick - IrYs / sTeeL
klan - neGative
e-mail - keri.b@interia.pl
gg - 5229331
wiek - 22
SteamID STEAM_0:0:3087044
Składam prośbę o admina na serwerze "bydzia (1)", przestrzegam zasad panujących na servie (i upominam o to innych graczy, wyjaśniając niejasności w razie potrzeby), gram tu już prawie rok, więc dużo osób mnie zna, wiedzą kim jestem i jak gram. Na servie jestem także w późnych godzinach nocnych. Wtedy rzadko są admini i dzieją sie różne dziwne rzeczy (samowolka, przeklinanie, raszowanie itp.). Nie robię błędów ortograficznych i stylistycznych ...
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ... PoZdRo 4 ALL bbl` - Czw 06 Paź, 2005 15:15 Na nie tylko z tego powodu ze jest juz za duzo adminow U-Boot - Czw 06 Paź, 2005 15:25 Na TAK....to bylby znow admin ktory gra...
Bo z wszystkich adminow to widze tylko takie lamki jak: Vortex, nappy, roso, sidney pl alc, sid...i lamke homisa i megalamke Vegete ...reszty w zasadzie wogole nie widac...przynajmniej w godzinach 16-22...a rano co jezdddddddd, to nei wiem ;sritarded l. - Czw 06 Paź, 2005 15:29 stil jak grasz rano to spoko ;P na taknowik - Czw 06 Paź, 2005 15:33
U-Boot napisał/a:
Na TAK....to bylby znow admin ktory gra...
Bo z wszystkich adminow to widze tylko takie lamki jak: Vortex, nappy, roso, sidney pl alc, sid...i lamke homisa i megalamke Vegete ...reszty w zasadzie wogole nie widac...przynajmniej w godzinach 16-22...a rano co jezdddddddd, to nei wiem ;s
hmm.. a ja powiem tak że nie masz racji bo gram także ja, omg, kodik ostatnio zawital , Ronin no a reszta to niegra z jakiś tam względów a Ci wszysyc których wymieniłem to stanowią 11/16 adminów :F więc chyba coś nie tak co do tematu to ja jakoś Ciebie specjalnie nie kojarze zatem jestem na NIE może i grasz rok ale mi w pamięci nie zapadłeś
pzodroAL|eN - Czw 06 Paź, 2005 15:44 Jestem na tak,przyda sie nam taki admin jak Irys piNwin^ - Czw 06 Paź, 2005 15:52 irys jest el0 el0 - znamy się do tej pory
NA TAK yello - Czw 06 Paź, 2005 16:00
Cytat:
co do tematu to ja jakoś Ciebie specjalnie nie kojarze zatem jestem na NIE może i grasz rok ale mi w pamięci nie zapadłeś
nowik to naprawde ja nie wiem gdzie ty grasz, no chyba ze masz rozdwojenie osobowosci, lub powazne problemy ze wzrokiem ... a moze Ci sie z sulkiem pomylilo hmmm ... ?
Jesli chodzi o temat jestem na "TAK" gra bardzo czesto, ludzie go znaja, mozna z nim pozartowac [ wiele osob to potwierdzi ] jak jest potrzeba uspokaja syt. na servie, pilnuje stref itd... poza tym faktycznie pozno w nocy niestety nie ma adminow bo szkola, praca wiadomo, a wtedy przydalby sie rzetelny admin dlatego jestem ZA
.:Pozdro EriC CarTmaN - Czw 06 Paź, 2005 16:07 Jestem zdecydowanie na "TAK" .Napewno podoła temu zadaniu.Ma swoje zdanie to sie zawsze liczy zwlaszcza ze przestrzega regulaminu narzuconego przez admina wiec czemu IRYS nie moze byc adminem PZDR -=Atreides=-* - Czw 06 Paź, 2005 16:13 ZA. Bo gra, bo go znam i wiem ze mozna na nim polegac. Tyle.