CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - 0wned
ritarded l. - Pią 14 Paź, 2005 14:12 Temat postu: 0wnedakcja sprzed paru dni:
Kod:
*DEAD*vtx^: ihaaaaaa nie raszuj
ADMIN:kick ihaaaaa
ihaaaaa connected
*DEAD*ihaaaaa: nawet nie probujcie mnie kikowac mam znajomosci w telstenie i bedziecie mieli ***cenzura******!!!!
ADMIN:ban STEAM_x:x:xxxxx permanently
siatkarz - Pią 14 Paź, 2005 14:47 ja wiem czy to takie smieszne??? no ale spoko...nowik - Pią 14 Paź, 2005 14:53 ten koles jest kumplem mojego znajomka ktorego znam osobiscie... i ten moj znajomek pozyczyl temu kumplowi konto na dzien i on ma LAN-a z serwerem... no i moj kumpel pisal wlasnie do mnie dlaczego ma bana ale teraz juz wiem... VorteX mimo to uwazam ze za takie cos sie perm nie nalezy i sorry ale mnie to nie bawi i wnosze o unbana dla tego pana nie ze wzgledu ze znam go osobisie ale ze wzgledu ze na to ze perm za takie cos sie nei nalezy...ciasteczkowy - Pią 14 Paź, 2005 14:56 A ja bym dał perma bez możliwości odbanowania za straszenie i kozaczenie na serwerze , przeklinanie na piśmie sokół - Pią 14 Paź, 2005 15:02 hmmm
HE_HE wogóle b3czQalnk - Pią 14 Paź, 2005 15:10 I to takie fajne ritarded l. - Pią 14 Paź, 2005 15:50 dokladnie ciastek przedstawil moj punkt widzenia pOta - Pią 14 Paź, 2005 16:34 fajnie:| ale gdybym to zrobil ja to rozumiem... ja chce grac na telstenie a nie na espol, VorteX zmiluj sie nademną... siatkarz - Pią 14 Paź, 2005 16:39 mi sie wydaje ten punkt widzenia jakis kosmiczny... wyolbrzymiacie sprawe ... zreszta przyjdzie solid to wszystko on osadzi...ritarded l. - Pią 14 Paź, 2005 17:02 twoja wina jest taka, ze wpusciles kolesia na swojego steama. aj nie zamierzam odbanowywac, poczekaj na szolida albo jesli admini beda za odbanowaniem to sie odbanuje jak solida nie ebdzie