I tyle na temat, kaczka przy sterach siatkarz - Nie 23 Paź, 2005 21:21 ja wiem czy to zle??kill - Nie 23 Paź, 2005 21:24 czyzby burda na tle politycznym Arhaix - Nie 23 Paź, 2005 21:28 http://acn.waw.pl/gwrog/bober/kaczor.jpg
Czy to źle? To chyba najmniej reprezentacyjny kandydat w histori z jeszcze brzydsza żoną. Teraz to sie dopiero zaczną śmiać....kill - Nie 23 Paź, 2005 21:33 w sumie zobaczymy co z tego bedzie-panstwo policyjne .. a jak ty Arhaix sugerujesz sie w wyborach wylacznie wygladem kandydatow to wielkie pozdro (moze "polski hydraulik" powinien kandydowac) domaz - Nie 23 Paź, 2005 21:38 oficjalnie witamy CZWARTĄ FASZYSTOWSKĄ RZECZPOSPOLITĄ!
siatkarz - Pon 24 Paź, 2005 00:09 jezlei patrzysz na kandydata pod katem "oo.. ma fajna zone...." to powodzenia... ja jestem tolerancyjny... szanuje kazde poglady... ale smieszne argumenty odrazu dyskwalifikuje...
zreszta pozyjemy zobaczymy:) zastanawiam sie tlko czy moze byc tragiczniej niz obecnie... ale kto wie... Polak potrafi sidney - Pon 24 Paź, 2005 06:48 ciesze sie ze kaczynski wygral patterson - Pon 24 Paź, 2005 07:40 Jesli ktoś z was wybierał prezydenta po wyglądzie to gratuluje poprostu... zal d.. ściska jak widzę te wszystkie jady na Kaczyńskiego, a ci wszyscy jego przeciwnicy niech moze powiedzą co zrobił by Tusk??ritarded l. - Pon 24 Paź, 2005 10:27 <rockwell>toście ***cenzura*** wybrali, rodacy
<rockwell>najgorszego ze wszystkich możliwych
<rockwell>ni to ładne, ni mądre, ni dobre
<rockwell>dwoma słowy: polaczek prawdziwy
<rockwell>nienauczeni przykładem warszawy
<rockwell>gdzie ***cenzura*** co tylko się dało
<rockwell>wręczyliście mu klucz do głów waszych
<rockwell>teraz to dopiero będzie się działo
<rockwell>będzie praca i socjal i wszystko
<rockwell>dla każdego pieniędzy w bród
<rockwell>będzie czwarta rzeczypospolita kacza
<rockwell>będzie cud i orzeszki i miód
<rockwell>będzie w polsce się żyło jak w raju
<rockwell>pięknie będzie, powiadam - krajanie
<rockwell>i marzenia wam wszystkie się ziszczą
<rockwell>jego słowo w mig ciałem się stanie
<rockwell>taką wizją od dawna was mamił
<rockwell>pan zawierzył, zaufała też pani
<rockwell>więc nie zdziwcie się moi mili
<rockwell>gdy poczujecie się wydyma
<vrok> Sponsorem wyborów były tanie linie lotnicze CentralWings. CentralWings - Ucieknij z Polski już jutro za mniej niż 600zł!