To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na admina "nappy"

nowik - Wto 25 Paź, 2005 14:00
Temat postu: Skarga na admina "nappy"
Chciałbym złożyć skargę na nappi-ego. Uważam, że za bardzo sie rzadzi, to ze nie ma Solida nie oznacza wcale tego ze on ma decydowac czy VorteX^^ ma dostac moderke... pozatym VorteX^^ wyrzekl sie admina to czemu mu go nie zabrano. Raczej powwino mu się zabrać a nei jeszcze dawać. Uważam że to iż założył to forum to nie znaczy że dostał H@...

czekam na wasze opinie i dodaje ankiete :)

pozdro
Czarny jak biel "nowik"

Ronin - Wto 25 Paź, 2005 14:02

No w końcu ktos o tym głośno powiedział, Nowik <bravo> Nappy rzadzisz sie jak szara gęś ostatnio. Rozumiem ,że chcesz pomagać ale ta pomoic troche na wyrost. Nie podoba mi sie to ;[ ;[ ;[
Yelonek - Wto 25 Paź, 2005 14:10

No dokładnie, w końcu ktoś przełamał zasłonę milczenia (poprawnie napisane? :D )
nowik - Wto 25 Paź, 2005 14:13

Dzięki Wam za poparcie widze że nie jestem sam... przynajmniej widze że niektórzy potrafią przejżec na oczy... i wyrazić swoją opinię ale dopiero jak się wam pomoze :)
Ronin - Wto 25 Paź, 2005 14:15

Nowik, nie dodawaj sobie "mój ty mały bohaterze"
siatkarz - Wto 25 Paź, 2005 14:22

ankieta zle zaokragla przy stosunku glosow 1:2.... bo 33%+66%≠100% a 2/3~0,666... wiec procent po zaokragleniu powinien wynosic ≈67% ..... to co do ankiety

a do nappiego nie mam nic... i w sprawie sie nie wypowiadam

sidney - Wto 25 Paź, 2005 14:39

nowik radze ci niepokazywac sie jutro w szkole :hahaha: :D

a co do nappiego to jakos niewidze tego zeby sie za bardzo rzadzil, chlopak po prostu pomaga solidowi i tyle :)

i.S.b - Wto 25 Paź, 2005 14:47

po co wogóle te ankiety, chyba wam sie ostro nudzi i tylko wymyślacie jakieś szumy na forum... do nappiego nic nie mam, i nie uważam, żeby sie " woził"..... n/c
PoZdRo 4 ALL :faja:

psychic - Wto 25 Paź, 2005 14:55

siatkarz napisał/a:
ankieta zle zaokragla przy stosunku glosow 1:2.... bo 33%+66%≠100% a 2/3~0,666... wiec procent po zaokragleniu powinien wynosic ≈67% ..... to co do ankiety

hyhy :rotfl2:

ja tez nie mam nappy'ego :D

bbl` - Wto 25 Paź, 2005 15:48

Ja nic takie nie widze ... Co wy chcecie od napiego ? :D :P