CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Na jaki film opłaca się jechac do kina?
bukers - Sob 29 Paź, 2005 12:39 Temat postu: Na jaki film opłaca się jechac do kina?Jak patrze na repertuary to nic szczegolnego nie widze ale mzoe sie myle~.
Jak ktos cos ogladal to niech mowi cos, bo inaczej nowika naśle!!!!nowik - Sob 29 Paź, 2005 13:42 Gol naprawde fajny film:) byłem na nim to wiem:P z komedii to moze Czarownica albo Różowa Pantera ale kiedy bedzie premiera to nie wiemalbo bardzo rozreklmowany film "Przeklęta" podobno fajny albo "Pan życia i śmierci" Więcej nie wiem ritarded l. - Sob 29 Paź, 2005 13:42 ja w kinie nie bylem od 2 lat i nic nie stracilem z zycia ^_^domaz - Sob 29 Paź, 2005 14:29 jak lubisz grac w buta idz na gol jest dobry. btw nowik kiedy byles moze sie wkrecilismy razem przez przypadek;dHyPnO - Sob 29 Paź, 2005 14:43 Podobno fajny doom ale ja tam niewiem muj kumple przywiuzł mi 10 płyt dvd filmów i niezamierzma wybierać sie do kina w najblirzszedj przyszłości ...nowik - Sob 29 Paź, 2005 15:38
domaz napisał/a:
jak lubisz grac w buta idz na gol jest dobry. btw nowik kiedy byles moze sie wkrecilismy razem przez przypadek;d
w środe i raczej nie byłeś tambo na sali byliśmy jedynie my czyli ja z ekipa oraz jakiś dziadek z babcią oLKa - Sob 29 Paź, 2005 17:28 Nie wiem co polecić, ale moge wam udzielic rady na co nie iść Napewno mozecie sobie darować "plan lotu" ... totalne dno w poniedzilek wybieram sie na "gol" to napisze co sądze .:Solid_Snake:. - Sob 29 Paź, 2005 19:14 Gol - naprawde fajny
Brooken flowers - troche mniej ;F
Był ktoś na doom3? Moze coś powiedzieć na jego temat?homis - Sob 29 Paź, 2005 20:02 polecam
JIM JARMUSCH
Broken Flowers
Noc na Ziemi
Poza Prawem
seans w Multikinie
Gdańsk 4.11
Zabrze 4.11
Kraków 11.11
Bydgoszcz 18.11
Elbląk 18.11
Szczecin 18.11
QUENTIN TARANTINO
Kill Bill Vol. 1
Kill Bill Vol. 2
Oldboy
Multikino
Kraków 25.11
A nie z maroatonów to polecic moge
Jestem - naprawde dobry polski film ( premiera 18.11).
Transorter 2 - dobra akcaja ale i tak lepsza jedynka, chociaż fura w 2 czesci bardziej "czadowa" (premiera 11.11).
Wallence i Gromit i Klątwa Królika - świetny i pomyslec, ze to wszystko zplasteliny (premiara 14.10).
Z obecnych "nowości" DVD polecić moge
Dom na Krańcu Świata.
Pitbull.
W TV w tym tygodniu ( z tego co widziałem i jest naprawde warte zobaczenia)