Prośby i propozycje - pomyłka = ban 60 minut ?
sokół - Nie 30 Paź, 2005 19:28 Temat postu: pomyłka = ban 60 minut ? chyba kazdy widzial ze ktos rzuci sobie smoke na respie chcialem tak zrobic tylko pomylilem granaty i HEG wybuchl na respie raniac tam 2 osoby po ~20 hp max
i teraz pytanie.Czy za takie cos odrazu nalezy sie ban na 2 mapy bez szansy napisania sorry pomylka...czas troche przystopowac ze swoją WŁADZĄ na serwie publicznym
narq btw: dobrze ze nie perm ^^
Dzejms - Nie 30 Paź, 2005 19:39
Może nie do końca na temat ale mam pytanie: Po co się rzuca smoke na respie?
nappy - Nie 30 Paź, 2005 19:40
A może z automatu dostałeś? 120min przeczekać i l00zik
~Dżejms - tak dla jaj (niektórzy mają dziwne poczucie humoru )
ciasteczkowy - Nie 30 Paź, 2005 19:47
bana dostał na godzine od vorka , sid prosił go żeby zdjoł ale kara musi być doszli chyba do konsensusu i po 30 minutach chyba zdejmą
Anonymous - Nie 30 Paź, 2005 20:28
jak na moje Vorek postapił zbyt pochopnie, mógł najpierw dac kicka jak juz coś,
aa ciastek ja nikogo nie prosiłem tylko zapytałem sie za co i na ile, a co do zdjecia to nie chciałem odwoływać decyzji innego admina bo miał objekcje co do tego
ritarded l. - Nie 30 Paź, 2005 21:00
skl dostales bana nie za to he akurat - wczesniej 2 razy mowilem ci zebys nie rzucal celowo fb swoim pod nogi - tego he rzuciles tuz po ostatnim upomnieniu dlatego dalem bana.
ciasteczkowy - Nie 30 Paź, 2005 21:01
Acha ok to źle to zrozumiałem że to czyjś kolega czy coś tam ale co mi tam ja dziś dałem sleya i nie ma skargi
psychic - Nie 30 Paź, 2005 22:26
eh taka akceja za he nie potrzebny ten ban moim zdaniem
chyba ze to auto ban ale watpie
.:Solid_Snake:. - Wto 01 Lis, 2005 19:49
Zastanawiać się 3 razy zanim użyjecie ban'a. Nikogo nie usprawiedliwiam, ale może warto było zaczekać, a padło by na say'u "sry".
|
|
|