CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - strefy
cozmo88 - Pon 31 Paź, 2005 12:39 Temat postu: strefyheyah ppl [to ja @LieN ale zapomniale hasla i maila to konta -.- ]
czy nie uwazacie za smieszne ze nie ma jeszcze stref do wszystkich map ??
czy nie mozna poprostu starych stref z cs-fusion.pl ??
jezeli nie mam racji lub o czyms nie wiem prosze o uswiadomienie mnie ...
[ps czy moglby mi ktos napisac na PW,gg,albo naa maila tego konta - jakiego maila
uzylem do starego konta?? bede wdzieczny]bbl` - Pon 31 Paź, 2005 13:20 No trzeba zrobic strefy nie?_rOsO_ - Pon 31 Paź, 2005 13:21 Będą niedługo strefy na świeżo dodane mapy ( coś nowik albo nappy pisał ostatnio ), co do stref ze starego fusion to jest tak, że zabrał je facet do którego należały a my malujemy swoje "nowe", żeby nikt nie mówił, że znowu coś komuś bydzia niby to ukradła, zabrała, bezprawnie zagarneła i inne tam takie szpiegowskie klimaty...
Także strefy są NASZE a pozatym "tamci" nie maja w mapcyklu tego co my No bo tak jakoś wyszło siatkarz - Pon 31 Paź, 2005 13:56 ja w sumie moge pobiegac wieczorem po mapach i jkos pozniej zrobic te smieszne strefy chyba ze ktos inny sie tym zajal juz:pcozmo88 - Pon 31 Paź, 2005 14:29 czizas krajst .. ale przeciez te strefy co mamy sa zrobione tak samo jak te na cs0fusion XD XD XD...
paranoooya...nowik - Pon 31 Paź, 2005 14:52 Juz śpiesze z wyjaśnieniem. Otóż stref nie ma gdyż nie mam Photoshopa i nie mam jak je zmienić a screeny już są na dysku zrobione, phtoshopa bede mial w środe jak tata przywiezie z pracy to wtedy powinno już wszystko być załatwione... Przepraszam za opóźnienie ale niestety siły wyższe bbl` - Pon 31 Paź, 2005 14:57 Ja moge zrobic jak cospsychic - Pon 31 Paź, 2005 15:58 eh strefy;] nawet moze ich nie byc
a photoshopa mam hyhy tylko musialbys mi powiedziec jak to zrobic to bym zrobil z siatkarzem HyPnO - Pon 31 Paź, 2005 16:59 byle szybko bo rużne rzeczy się dizeją na nowych mapkachbbl` - Pon 31 Paź, 2005 17:25 Ej hypno co ty masz z ortografii ?