To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga na admina

Sztefan - Pon 31 Paź, 2005 20:40
Temat postu: skarga na admina
nie wiem ktory taki byl tez mnie to nie obchodzi.chodzi mi tylko o to ze dal mi dziwnego bana. jesli by tak zawsze robil bo polowa graczy na serwku byli by zbanowani.
bylo tak: nowa mapka(train) 1st runda wygrywamy. zaczyna sie 2. stoje na respie sobie strzelam. widcze ze zaraz res to strzelam do goscia i go zabilem. 2 sek pozniej: kicked and banned.

pozdro

nappy - Pon 31 Paź, 2005 20:41

automat dał ci bana
ritarded l. - Pon 31 Paź, 2005 20:41

moze auto ban za TK i TA?
Sztefan - Pon 31 Paź, 2005 20:47

raczej nie bo bo autoban po kilku TA. a w tym przypadku tak nie bylo
Anonymous - Pon 31 Paź, 2005 20:48

niedlugo same skargi na adminow beda :/ zacznijcie sie stosowac do regulaminu
nowik - Pon 31 Paź, 2005 20:53

ej sorry nie ale czy aby nie wystarczy troche pomyśleć i przeczytać że TK jest karane ? a pozatym jak strzelasz do swojego to pokazuje Ci sie kiedy dostaniesz bana i w tym wypadku wnoiskuje ze tak bylo bo sam napisales ze strzelales do swojego --.--
Sztefan - Pon 31 Paź, 2005 20:58

nowik napisał/a:
ej sorry nie ale czy aby nie wystarczy troche pomyśleć i przeczytać że TK jest karane ?

to niech reszte tez karaja

ciasteczkowy - Pon 31 Paź, 2005 21:09

I bardzo dobrze że ban ,co sprawia Ci to przyjemność że zabijasz kogoś ze swojego teamu
Sztefan - Pon 31 Paź, 2005 21:49

dobra elo elo.
close

pozdro

oLKa - Pon 31 Paź, 2005 21:50

heh... ludzie nie stosuja sie do regulaminu, a pozniej maja pretensje do adminów, ze spełniaja swoje funkcje i kickuja/banuja... Niby wszystko for fun, ale w sumie to admini chyba moga <powinni ?? > karac, nawet jak jest dla zabawy ?? :/