Bo żabojady mają to do siebie, że lubią uciekać, więc pewnie ronin każdemu po plecach drapał kałachem I tak sie zebrało 130 pare uciekających fragów LOLA - Czw 10 Lis, 2005 22:35 on ma poprostu haxy i udaje ze jest taki pro... hehehehe Ronin nie znami takie numerki Anonymous - Czw 10 Lis, 2005 22:46
LOLA napisał/a:
on ma poprostu haxy i udaje ze jest taki pro... hehehehe Ronin nie znami takie numerki
pfff on i haxy jak nawet ostatnio AB nie umiał skonfigurować nappy - Czw 10 Lis, 2005 22:53
SiD napisał/a:
LOLA napisał/a:
on ma poprostu haxy i udaje ze jest taki pro... hehehehe Ronin nie znami takie numerki
pfff on i haxy jak nawet ostatnio AB nie umiał skonfigurować
i sidek pomógł? bbl` - Czw 10 Lis, 2005 22:55 Dzjezes weszli na niemieckich noobow i sie jaraja , dawac na nulla ! domaz - Czw 10 Lis, 2005 23:12 ekhm ostatnio ronin zabija przez 3 smoki wiec ja sie nie dziwie takim statomritarded l. - Czw 10 Lis, 2005 23:17 ja tam sie nie ciesze ze statsow na ffa chyba ze sa to naprawde ladne akcje, te zobaczycie w filmie nowika Arhaix - Czw 10 Lis, 2005 23:23
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Bo żabojady mają to do siebie, że lubią uciekać,
No, ba przeiez każdy wie, że francuskie czołgi mają 4 biegi wsteczne 1 jeden do przodu (jakby wróg od frontu atakował) :}Ronin - Czw 10 Lis, 2005 23:27 Wy zaraz kazdego pro gracza wietrzycie haxy, olaboga.
A zaraz wam powiem smiesza rzecz wcale sie nie zdziwie jak z naszej sceny zniknie board.pl
Jeden koleś z Torunia, znam go z CZ, złapano go na ab czy innych wspomagaczach. Czy miał czy nie juz nie o to chodzi. Gośc jest studentem prawa i ze jest całkiem kumaty uznał zablokowanie konta steam za bezprawne działanie "paru oszołomów" to jego słowa. Otóz złożył sprawę w prokuraturze o naruszenie tzw. dóbr osobistych i kradziez; słuchajcie "wartości nie materialnej i prawnej" jestem ekonomista z wykształcenia i to oznacza rzecz nienamacalną np utwory muzyczne i oprogramowanie sa takimi między innymi "wartościami".
Co z tego wyniknie to cholera wie. Z prawnego punktu widzenia niewiem nawet czy VAC i Vac 2 moga banować konta. Ale powiedzmy ze to produkt Valve wiec ich system moze blokowac konta ze wspomagaczami, chociaż mam watpliwości.
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?? Tylko proszę bez komentarzy typu : trzeba banować oszustów, to wiemy wszyscy bez takich komentarzy, chodzi mi o to jak wy to postrzegacie względem prawnym.