CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Wystarczy nam juz CPL'a !!
Anonymous - Czw 10 Lis, 2005 22:51 Temat postu: Wystarczy nam juz CPL'a !!Prosze o skrócenie czasu rundy z obecnego 3:00 min na 2:00 min bo moze jak bedzie mniej czasu to nie bedzie taki CPL odstawiany przez niektórych graczy tego serwa.
Daje ankiete żeby każdy mógł sie wypowiedziec!!
Prosze moderatora o surowe karanie za spawmownie i zaśmiecanie tego tematu z góry thx bbl` - Czw 10 Lis, 2005 22:53 Ja sie juz przyzwyczilem tak jak jest i mi cple nie przeszkadzaja wystarczy slay'a im dac i po sprawie . Wiec raczej jestem na nie nappy - Czw 10 Lis, 2005 22:54 na tak, bo nie wiadomo nigdy czy taki osobnik zmierza do c4 czy ogólnie zwiedza mape..._rOsO_ - Czw 10 Lis, 2005 23:15 Ja dałem na nie, jeśli ktoś nagminnie kampi czy cóś to odpowiednio go za to "nagradzam", 2 minuty spowodowały by pościg za fragiem plus zero pomyślunku nad jakąs fajną akcją w grze, a moim zdaniem nie o to chodzi w Counterze. Sid często denerwuje się jak jakiś samotny terro powoli idzie po pake sprawdzając każdy centymetr planszy, jesli ma zdązyć i robi to dla zwyciestwa drużyny to wg. mnie to jest oki. Biegać po Win mozna w UT czy Q. Takie moje zdanko, ale zaakceptue to większości, chociaż nie widzę żeby komuś strasznie to przeszkadzało ...
pozdrawiamritarded l. - Czw 10 Lis, 2005 23:18 CPL? psychic - Czw 10 Lis, 2005 23:34 mysle, ze w 2 min tez da sie opracowac taktyke
a tak wogole to jestem za, bo czasem w roznych porach nie ma adminow i jakis koles bedzie stal na respie cala runde...to przeciez krew zalewa a zanim go zvotuje to zdazy sam wyjsc lnk - Czw 10 Lis, 2005 23:40
_rOsO_ napisał/a:
Ja dałem na nie, jeśli ktoś nagminnie kampi czy cóś to odpowiednio go za to "nagradzam", 2 minuty spowodowały by pościg za fragiem plus zero pomyślunku nad jakąs fajną akcją w grze, a moim zdaniem nie o to chodzi w Counterze. Sid często denerwuje się jak jakiś samotny terro powoli idzie po pake sprawdzając każdy centymetr planszy, jesli ma zdązyć i robi to dla zwyciestwa drużyny to wg. mnie to jest oki. Biegać po Win mozna w UT czy Q. Takie moje zdanko, ale zaakceptue to większości, chociaż nie widzę żeby komuś strasznie to przeszkadzało ...
pozdrawiam
Przeciez to ffa czyli tak jakby quake ze strefami .Ja proponuje 2:30 a nie 2:00 to za malo jest ledwo z respa pojdziesz na bs i juz masz 1 min.bbl` - Czw 10 Lis, 2005 23:42 Dokladnie tak jak napisal lonek , 2:30 moze byc Melepeta - Pią 11 Lis, 2005 00:02 Tak powinno być 2:30, a nie 2:00 czy 3:00domaz - Pią 11 Lis, 2005 00:04 za 2:30