CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - skarga na gracza plebejsoN -
BABCIA - Sob 12 Lis, 2005 19:26 Temat postu: skarga na gracza plebejsoN -witam chciałbym złożyc skarge na gracza plebejsoN poźniej zmiana na h4x po mimo wielu próśb jego zachowanie stało się bardzo irytujące, złośliwe i denerwujące a mianowicie chodzi mi tu o nagminne używanie radia wszelkie komunikaty od początku rundy (całość trwała blisko godzinę) przez pierwsze 10 minut jeszcze nikt nie zwracał na to uwagi ale później cały team ct prosił go zaprzestanie tego jego steamid "h4x" 13152 STEAM_0:1:1887599 17. może to wiek już taki i jestem przewraźliwiony ale to lekka przesada.sokół - Sob 12 Lis, 2005 19:35 ojeju,żaden admin nie zareagował?a tak przy okazji jakis dowód ? screeny , demo?BABCIA - Sob 12 Lis, 2005 19:37 admin zareagował dał kika ale poszedł a gościu pod innym nickiem dalej robił swojecrz^^ - Sob 12 Lis, 2005 19:42 Hahahahahaha, jestem botem używam radia tak jak każdy bot, pozatym tylko ty narzekałeś i 2 twoich kolegów, Vortex i SiD jak byli ze mną w drużyni to nic nie mówili, później cały serwer to robił bo im to się podobało. Nie ma nigdzie, że nie można używać radia. Cu.BABCIA - Sob 12 Lis, 2005 19:45 nie niema takiego zakazu ale jak ktoś cię łądnie prosi to daj se na luz a nie drze się nead backup i cała drużyna leci a tu figa z makiem. żałosnecrz^^ - Sob 12 Lis, 2005 19:47
BABCIA napisał/a:
drze się nead backup i cała drużuna leci a tu figa z makiem. żałosne
Nie drze, tylko przez radio wysyła informacje. No właśnie i to są uroki FFA, wszyscy biegnął a tam figa z makiem.BABCIA - Sob 12 Lis, 2005 19:49 to jak chcesz sobie komunikaty wysyłać to se kup krótkofalówkę a nie robić team w jajobbl` - Sob 12 Lis, 2005 20:32 No mnie tam nie bylo, ale wiem ze h4x potafi byc upierdliwy .:Solid_Snake:. - Sob 12 Lis, 2005 20:35
crz^^ napisał/a:
BABCIA napisał/a:
Nie drze, tylko przez radio wysyła informacje. No właśnie i to są uroki FFA, wszyscy biegnął a tam figa z makiem.
Jak tak dalej bedziesz robił to te uroki FFA będziesz doświadczał na innym serwie.crz^^ - Sob 12 Lis, 2005 20:35
BuBeL^^ napisał/a:
No mnie tam nie bylo, ale wiem ze h4x potafi byc upierdliwy
Przyszedłeś, dałeś mi kicka, chciałem się zapytać, czy nie można radia używać, Ty nic nie odpowiedziałeś i wyszedłeś z serwera, pozostawiłeś mnie bez odpowiedzi.
Wyżej napisałem, VorteX i SiD również są adminami i oni nic do mnie nie mieli za to, widocznie BABCIA nie mogł przeboleć mojego mega botowego skilla, bo sam miał 3-20 (chyba)
[ Dodano: Sob 12 Lis, 2005 20:36 ]
.:Solid_Snake:. napisał/a:
crz^^ napisał/a:
BABCIA napisał/a:
Nie drze, tylko przez radio wysyła informacje. No właśnie i to są uroki FFA, wszyscy biegnął a tam figa z makiem.
Jak tak dalej bedziesz robił to te uroki FFA będziesz doświadczał na innym serwie.