To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Czy dostałem perma?

crz^^ - Czw 17 Lis, 2005 19:51
Temat postu: Czy dostałem perma?
Chcem się dowiedzieć czy Vortex dałeś mi perma?
Vortex jak nie umiesz się przyznać do błędu do zrezygnuj z admina, bo nie jesteś królem serwera...

Anonymous - Czw 17 Lis, 2005 19:56

Nie wiem o co dokladnie chodzi ale w koncu ktos to powiedzial na forum. Vtx nie jestes krolem serva !! Mialem podobna sytuacje z toba w roli glownej :/
psychic - Czw 17 Lis, 2005 20:25

lol....
znowu sie zaczyna...

sokół - Czw 17 Lis, 2005 22:10

psychic napisał/a:
lol....
znowu sie zaczyna...

ohh twoj post bardzo dużo wniósł do topiku.

A co do tego perma to chyba tak :F z tego co widziałem poszła niezła wiązanka ^^ eheheh

Dzejms - Czw 17 Lis, 2005 22:22

Przecież przed banem miały być inormacje na tsayu na ile ban idzie?
ritarded l. - Czw 17 Lis, 2005 23:07

wiedzialem ze koles od razu wyjdzie z serwera wiec mialem tylko odpalone amxmenu
crz^^ - Pią 18 Lis, 2005 15:47

VorteX^^ napisał/a:
wiedzialem ze koles od razu wyjdzie z serwera wiec mialem tylko odpalone amxmenu

Nadal mi nie odpowiedziałeś, czy to jest perm?

nowik - Pią 18 Lis, 2005 15:54

crz^^ jezeli probojesz wejsc na serwer i pisze ze perm to perm... a tak wogole to o co chodzi ? :|
crz^^ - Pią 18 Lis, 2005 15:56

nowik napisał/a:
crz^^ jezeli probojesz wejsc na serwer i pisze ze perm to perm... a tak wogole to o co chodzi ? :|

Nie wiem co pisze, bo nie wchodze, chcem się dowiedzieć czy dostałem perma, czy bana na jakiś inny okres czasu, tydzień, miesiąc, etc.

A chodzi o to, że Vortex nie umie adminować, a co gorsze nie potrafi przyznać się do błędu, czuje się panem serwera i wielkim mistrzem którego nic nie obchodzi!

ritarded l. - Pią 18 Lis, 2005 16:01

opinia ludzi takich jak ty h4x faktycznie mnie nie obchodzi. teraz pomysl, na ile bana mozesz dostac za takie cos co napisales?