To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Inne gry - Need For Speed

siatkarz - Sob 26 Lis, 2005 12:19
Temat postu: Need For Speed
od dawien dawna nfs cieszy sie ogromna popularnoscia... ja gram w nfs od pierwszych czesci... juz nawet nie pamietam ile ich bylo... ostatnio jezdzilem w nfs: ug2 :D smacznegry :D kto nie gral niech sprobuje... a gto gral niech opowie nam o tym a nie psize do bravo:D
psychic - Sob 26 Lis, 2005 12:48

podobalo mi sie nfs: undergrand..2 cezsc jakos nie zabradzo bo nie chcialo mi sie ak jezdzic dlugo.ale calkiem zla nie jest :P
bbl` - Sob 26 Lis, 2005 13:02

Most Wanted najlepszy ze wszystkich serii ;]
Arhaix - Sob 26 Lis, 2005 13:41

Czy ja wiem, jedynke pzeszedlem cała, ug2 jakieś 60%, a w most wanted mam 30% i juz mi sie nudzi. Wywalili drifta, dragow tyle co kot napłakał , a jeśli juz sa to na zatłoczonych ulicach w dzień :F, policja głupia jak but, a przeciwnicy nadal oszukua, kkompilacja gry taka, że wymagania kosmiczne prawie.
Jedyne co w mW mi sie podoba to że auta odkrywane w czasie gry są lepsze bo są bardziej opływowe, a nie jak w poprzednich częściach bo były później

tiop - Sob 26 Lis, 2005 17:21

najlepsza była 1 (oczywiscie w swoich latach), 4 i 5 :faja: ... Undergroundy to szmiry, glownie przez muzyke i samochody np. golf w nfs-ie pff. W MS niegralem
RadukE - Sob 08 Lip, 2006 13:23

zdecydowanie najlepsza czescia z seri NFS jest MW (oczywiscie moim zdaniem) gra jest naprawde dobrze zrobiona :D kto nie gral lepiej niech pogra :papryczka:
sidney - Sob 08 Lip, 2006 14:25

porsche była bardzo dobra :) chyba z 5 razy ją przechodziłem :mrgreen:
bbl` - Sob 08 Lip, 2006 17:26

Mi tez Porsche sie bardzo podobala... Chetnie bym w nia jeszcze raz zagral, ale plytka mi sie gdzies zgubila :( .
Widelec - Sob 08 Lip, 2006 18:27

UG mam ale po pewnym czasie staje sie nudne. najlepszy tryb to ten taki poslizgowy :D .
UG 2 jest moim zdaniem gorsze, gralem w to iles razy i mimo iz nie znam calej gry dokladnie bo jej nie mam lecz to co wygralem na PS dwojce u kolegi mi wystarczy.
Porshe- klasyk i zarazem jedna z najlepszych NFS-ow, nie wiem czemu, moze dlatego ze nie gralem we wszystkie :P .
a co do MW to to jakies takie :crazy: jest nie wiem czemu ale mi sie nie podoba wole GT

m!ke - Sob 08 Lip, 2006 23:32

ja najbardziej lubie nfs:mw i nfs:underground (najlepszy soundtrack) :D :D :D :D ale tera tera czekam na nfs:carbon :]