CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - shell
siatkarz - Pon 28 Lis, 2005 19:03 Temat postu: shellposzukuje darmowego konta shelowego..... jakby ktos wiedzial gdzie mozna zalozyc to piszcie....
z gory dziekiDUCH - Wto 29 Lis, 2005 03:35 Temat postu: Re: shell
siatkarz napisał/a:
poszukuje darmowego konta shelowego..... jakby ktos wiedzial gdzie mozna zalozyc to piszcie....
z gory dzieki
Z darmowym kontem jest bardzo ciezko, mozesz sprobowac na nsurf.org ale potrzebne jst poparcie jakiejs osoby posiadajacej tam konto i nie moze to byc zwykly leszcz. Kiedys konta mozna bylo uzyskac na mydevil.net ale padlo , albo na irc7 dla ich userow dawali ladne shelle na laczu 100/30mb, ale tez nie kazdy mial mozliwsc dostania go (oczywiscie dostep do ftp itp i nielimitowana ilosc polaczen irc).
TU masz liste kilku stron oferujacych darmowe shelle, ale nie wiem czy znajdziesz cos ciekawego .
Osobiscie polecam shelle na http://linuxd.pl/ jest to platny ale 20 zlotych za rok to chyba nie majatek a masz pelno v4 dosc fajnych i kilka v6.
Reasumujac - chcesz miec darmowego shella musisz znac jakiegos admina, inaczej to nie liczylbym na cos ciekawego .
Pozdrawiamnowik - Wto 29 Lis, 2005 14:31 a mam pyatnie takie dos glupie konto shellowe to co to tzn mniej wiecej wiem ale czym to sie je i wogole i prosze sie nei smiac
a i jezeli jest to cos o czym mysle ale nie powiem o czym to postarajcie sie namowic mojego tatusia zeby takie cos kupil bo mi sie by przydalo Dzejms - Wto 29 Lis, 2005 15:34
nowik napisał/a:
a i jezeli jest to cos o czym mysle ale nie powiem o czym to postarajcie sie namowic mojego tatusia zeby takie cos kupil bo mi sie by przydalo
Jeśli w celach szkoleniowych potrzebnych do szkoły to pomyślę, a jeśli do czego innego to stanowczo NIE.Melepeta - Wto 29 Lis, 2005 16:18 a mi wytłumaczcie co to jest :| bbl` - Wto 29 Lis, 2005 16:22
Melepeta napisał/a:
a mi wytłumaczcie co to jest :|
Mi tez siatkarz - Wto 29 Lis, 2005 16:57 google.pllnk - Wto 29 Lis, 2005 16:58
siatkarz napisał/a:
google.pl
HeHeHeHe typowy text b0@rd@ h3h3h3h3.
Mi tez siatkarz - Wto 29 Lis, 2005 17:03
Cytat:
HeHeHeHe typowy text b0@rd@ h3h3h3h3.
wiesz bo takie pisanie to tylko lenistwo... wpisujesz w gogelach i masz.... a tak sie pytasz jak polglowek... no poprostu szok...
Cytat:
Mi tez
google.plciasteczkowy - Wto 29 Lis, 2005 17:05 Nowik niech tata nie inwestuje w shella tylko np. w BP lub Orlen bo taniej mają