To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - zażalenie ? skarka ? czy pytanie ? _rOsO_ lub Irys

Subasa - Śro 07 Gru, 2005 21:21
Temat postu: zażalenie ? skarka ? czy pytanie ? _rOsO_ lub Irys
Witam,

Niewiem jak to mam nazwać - chamstwo, zazdrość czy złośliwość ? Gram sobie jak zwykle na bydzi az tu nagle "KIK" . wchodze szybko i pytam sie "za co kik" ? admin mowi za słownictwo więc grzecznie sie pytam "co takiego powiedziałem". On na to "zobacz sobie". (widocznie sam niewiedzial co powiedzialem) . Pytam sie znowy czy za to ze powiedziałem "kici kici lamki" . a on ze "za slownictwo". Zaczeła sie kłótnia ponieważ strasznie chcialem sie dowiedziec co takiego zrobilem. Nie uważam zeby to bylo obrazenie kogos. widocznie admin slabo w tym dniu gral i poczół sie dotkniety tym. w dodatku chwilke po tym zabiłem GO.
Dalej prosząc admina o podanie mi za co mnie KINOŁ niewytrzymalem i powiedziałem "idz sie lecz" . Za co dostalem naturalnie 2 KIKA.
Szybko wszedlem uslyszalem ze "jesli masz problem to zmien serwer" na co moja odpowiedz brzmiała " nie mam problemu ale chyba ty go masz" za co dostalem naturalnie BANA(na) !! !!!!

Był to _rOsO_ z Irys'em.
Dlatego mam pytanie czy jurysdykcja adminow siega tak daleko zeby za błache sprawy a nawet niespodobanie sie adminowi gracz odrazu musi byc BAN ?
Nic kompletnie nie zrobilem. Inni gracze mają duzo wieksze przewinienia i jakos admin wtedy nie reaguje.
Chcialbym usłyszeć wypowiedz oto tych adminow i jeszcze raz odpowiedziec mi na pytanie ZA CO ?
Chciałbym rownież aby moje konto zostalo odbanowane chyba ze to jest zbyt duze przewinienie i zasluguje na perma ! oraz chcialbym jakiejsc reakcji ze strony Headadmin'a poniewaz takie rzeczy nie tylko zdarzaja sie w moim kierunku lecz jest ich mnóstwo a admini poprostu (oczywiscie nie wszyscy) nadużywaja swoich kompetencji !!

DZIEKUJE I POZDRAWIAM !

.:Solid_Snake:. - Śro 07 Gru, 2005 21:27

Punktując, jakie to kary dostawałeś, wszędzie pisałeś "naturalnie"... "naturalnie dostałem drugiego kick'a" "...bana" itd...

Więc pytam się, po co ten topic, jak sam wiesz już ze naturalną koleją rzeczy było to, że zostaniesz ukarany. Dlaczego?

Zasada jest prosta. Na serwerze się z adminem NIE DYSKUTUJE. Od tego jest forum. Admin nie ma obowiązku tłumaczyć Ci podczas gry za co dostałeś kare i pewnie dlatego dostałeś bana - za namolne trucie.

Powinieneś odrazu napisać na forum jesli Cie ten jeden kick tak drażnił. Wtedy na bank bana bys nie dostał.

Pytanie do banującego - na ile ten ban?

_rOsO_ - Śro 07 Gru, 2005 21:58

Ban na godzinkę w celu przeczytania Regulaminu, natomiast Kolega, Kolegi Subasa AMATOR dostał Perma za coś ( dokładnie nie pamiętam ) rOsO i Irys to ***cenzura***... i coś tam dalej.

Subasa takie info dla ciebie, nie potrafisz się zachować to wyjdź sam, tak jak cię gracze prosili ... Naturalnie mam nadzieję iż znasz już regulamin :x

Pls Close

Subasa - Śro 07 Gru, 2005 22:06

po1. tego nie znam wiec nie pisz ze moj kolega .. co ona napisal niewidzialem bo mnie juz nie bylo:)
po2. sam zacznij czytac bo nie umiesz nawet powtorzyc co ktos pisze a pozniej banujesz.

po3. regulamin znam i nie wydaje mi sie zeby to bylo obrazliwe. zachowac sie umiem. skoro nie musisz sie tlumaczyc ze swoich decyzji na serwerze a forum od tego sluzy wiiec po raz 10 chyba Ciebie prosze abys mi powiedzial za co dales mi pierwszego KIKA.

po4 zaden z innych graczy nie prosil mnie o opuszczenie serwera ... baaa nawet przez te 3 mapy gracze skarzyli sie strasznie na was.
wiec chyba sam bym sobie czego takiego nie wymyslał.

pozdro

Anonymous - Śro 07 Gru, 2005 22:30

bylem wtedy na serwie i nie slyszalem zeby ktos sie skarzyl na adminow. ty i ten drugi koles drazniliscie sie z adminami wiec macie za swoje.
i.S.b - Śro 07 Gru, 2005 22:46

za co ?? proste, za brak kultury, bo troche nie na miejscu jest pisanie na innych graczy " pussy, lamki itd ... ", każdy gra jak umie, wiec zbedne byly glupie i obraźliwe komentarze ... poczytaj sobie regulamin serva ... masz chyba problem z kojarzeniem niektorych faktow i kulturą osobistą ... rownież text typu " dajcie mi adres forum tego śmiesznego serva" był także nie na miejscu ... A ten drugi "PAN", dostal bana za obrazanie adminow(mnie u rOsO) ->> coś jeszcze mam Ci wytlumaczyć??

P.S. "po4 zaden z innych graczy nie prosil mnie o opuszczenie serwera ... baaa nawet przez te 3 mapy gracze skarzyli sie strasznie na was." ->> gralem wtedy tylko na aztecu, wiec chyba coś Ci sie pomylilo ... a moze to nie na bydzi dzis graleś?? :hahaha:

psychic - Śro 07 Gru, 2005 22:49

admin zdezydowal zebys dostal kicka za zachowanie to dostales i nie musi ci sie tlumaczyc dlaczego..a za dyskuowanie dostales 2 kicka.
Pewnie pozniej poniosly cie nerwy i dalej dyskutowales co w konsekwencji doprowadzilo do godzinnego bana. proste :wow:

lnk - Śro 07 Gru, 2005 23:01

Zgadza sie , a tak w ogole dziwna moim zdaniem zasada ze ADMIN wielki pan serva nie musi sie tlumaczyc graczowi za co zostal ukarany :x
Subasa - Śro 07 Gru, 2005 23:04

dobra ... szkoda nerwow. byle by bylo odbanowane. close
.:Solid_Snake:. - Śro 07 Gru, 2005 23:43

lnk napisał/a:
Zgadza sie , a tak w ogole dziwna moim zdaniem zasada ze ADMIN wielki pan serva nie musi sie tlumaczyc graczowi za co zostal ukarany :x

Nikt nie powiedział ze nie musi sie tłumaczyć. Czytaj lnk uwaznie co napisałem. Tłumaczyc sie musi, ale na forum. Na serwie admin gra i pilnuje, a nie prowadzi dyskusje.